• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Śmietnik po seksie

Mężczyzna

Kageshiro

Biegły Uwodziciel
Mam pytanko czy wy też zostawiacie po zabawach opakowania po gumkach i inne śmieci ludziom na działkach? Co się przejdę za ogrodzenie to zbieram śmieci, nie każdy ma fetysz zbierania takich pozostałości 😡. Apeluje o zbieranie takich rzeczy po sobie, ja rozumiem, że alkohol spontan itp, ale ludziom zostawiacie śmietnik. Wyszedłem sobie na spacer i znów to samo.

Mężczyzna

Krismanblu

Cichy Podglądacz
Mam pytanko czy wy też zostawiacie po zabawach opakowania po gumkach i inne śmieci ludziom na działkach? Co się przejdę za ogrodzenie to zbieram śmieci, nie każdy ma fetysz zbierania takich pozostałości 😡. Apeluje o zbieranie takich rzeczy po sobie, ja rozumiem, że alkohol spontan itp, ale ludziom zostawiacie śmietnik. Wyszedłem sobie na spacer i znów to samo.
A po co oni gumki uzywaja, przeciez zadnej przyjemnosci nie ma. Ja nie uzywam wiec nie smiece😁

W

WhitePinkRed

Guest
Nic takiego nie widzę na działkach🤭
Ale na stoliku nocnym? Nie ma prawa leżeć i się przypominać😜(opakowanie znaczy)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

Image

Erotoman
Może w ten sposób chcą stymulować do wzrostu trawę i roślinki. W końcu sperma jest życiodajna :D

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Nie wspomnę o petach, jedziesz samochodem i widzisz że ktoś ćmi w środku ale popiół i resztę wywali za okno 😡

Mężczyzna

Amant1971

Cichy Podglądacz
Ah ta młodzież w tych czasach... sex w prezerwatywie to jak lizanie lizaka przez szybe, co z ta młodzież nie tak? Hehe o dystans prosze