• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

słodkie wino? jakie HELP!!

Status
Zamknięty.

ParadoX

Cichy Podglądacz
musze skołować jakieś DOBRE słodkie wino do soboty

i tu jest moje pytanie...

jakie?? konkretna nazwe :(

prosze pomozcie bo to na randke :wink:

mara

Seks Praktykant
Raczej nie, każdy miał co robić przez weekend także i ja. Uważam, że każdy teraz wyjechał odpocząć po zdawaniu matury, czy poprostu wyjechał już za granicę, czy też pracuje zarabia aby wyjechać za granicę :p :p

mara

Seks Praktykant
Jedyne co 3ma mnie w tym kraju to nauka, którą pragnę zakończyć. Ostatnio słuchając i widząc co to się dzieje w naszym kraju, wolałbym na to nie patrzeć jeśli nie muszę.

ParadoX

Cichy Podglądacz
POLECAM WINO : ESTELLA
cena: ~35 zł
SŁODKIE

dziewczyna powiedziala ze to jest najlepsze wino jakie w zyciu pila :D

KLM

Seks Praktykant
mara napisał:
Raczej nie, każdy miał co robić przez weekend także i ja. Uważam, że każdy teraz wyjechał odpocząć po zdawaniu matury, czy poprostu wyjechał już za granicę, czy też pracuje zarabia aby wyjechać za granicę :p :p
no tak 39% polaków nie popiera żadu..... dlaczego tylko tyle? bo 61% wyjechala :lol:

Manveru

Podrywacz
Ojojoj... nie było mnie w domu przez tydzień, a jak wracam to na forum tylko nowy spam i kilka postów w tym temacie. Niedobrze...

Manveru

Podrywacz
No niby tak. Na pierwszej Komunii milczałem, kiedy inni przysięgali nie pić. W każdym bądź razie ja i tak tego nie robię, czasem tylko do towarzystwa.

mara

Seks Praktykant
A ja wczoraj ginem z tonikiem opijaliśmy coś z narzeczoną :) zdecydownie wole gin niż wódke, a piwo lubie bardzij od winka więc nie robie OT :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry