• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

ślady po masturbacji

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Jak wiadomo po męskiej masturbacji zostają ślady. Najczęściej faceci po sobie sprzątają lub wytrysk następuje np w chusteczkę. Nie zawsze jednak uda się będąc w uniesieniu wszystko kontrolować i sperma ląduje tam, gdzie się nie spodziewaliśmy. Możemy nawet tego nie zauważyć albo zapomnieć sprzątnąć. Możemy zostawić zaplamione chusteczki itp.

Czy coś takiego zdarzyło się Wam? Czy ktoś kiedyś znalazł dowody Waszej masturbacji? Domyślili się, co to było?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jak wiadomo po męskiej masturbacji zostają ślady. Najczęściej faceci po sobie sprzątają lub wytrysk następuje np w chusteczkę. Nie zawsze jednak uda się będąc w uniesieniu wszystko kontrolować i sperma ląduje tam, gdzie się nie spodziewaliśmy. Możemy nawet tego nie zauważyć albo zapomnieć sprzątnąć. Możemy zostawić zaplamione chusteczki itp.

Czy coś takiego zdarzyło się Wam? Czy ktoś kiedyś znalazł dowody Waszej masturbacji? Domyślili się, co to było?
Dlatego właśnie w hotelach zawsze mnie dziwi - po jakiego grzyba jest tam zawsze wykładzina dywanowa na podłodze?! Panicznie boję się zawartości takiej wykładziny, a jak przypadkiem nie trafię stopą do kapcia, to 😱😱😱

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Po babskiej też. U mnie zostały na dywaniku koło łóżka i na prześcieradle. Dywanika jeszcze nie prałam. Nie domyśla się nikt, wygląda jak plama po czymś, jakimś płynie
No tak, ale jednak zazwyczaj kobietom łatwiej ukryć, co się stało. Faceci zawsze zostawiają ślady. Mnie niestety kilka razy zdarzyło się, że ktoś te ślady znalazł.