• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Skutki masturbacji

Status
Zamknięty.

Adela

Cichy Podglądacz
a czym myslicie ze skutki masturbacji mozna jakos odwrocic?zastanawiam sie np. czy to sie leczy itp.
p.s.chailam to pytanie zamiescic w poprzednim temacie ale uwazam ze troche za dawno byla poprzednai odp. i byscie na mnei krzyczeli :)

Gumis_Doradca

Cichy Podglądacz
Masturbacja to w wiekrzości przypadkow cos najnormalniejszego. Ja sie w to nie bawiłem i nie bawie bo uważam to za niezdrowe i poniekad chore. ALe nie potepiam tych ktorzy to robia.
Co do skutkow to u mezczyzn powoduja po jakims czasie mniejsza czułość członka i co za tym idzie mniejsza przyjemnosc w czasie stosunku i po :)

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Na pewno nie jest to niezdrowe, a wrecz wskazane jesli ktos chce miec bogate i udane zycie sexualne, za tym stoja fakty :)

komornik2

Seks Praktykant
nie masturbujac sie nigdy do konca zanim nie zaczniesz miec stsunku z dziewczyna/kobieta nie bedzie wiadomo jak wyglada i doczuwa sie orgazm. Wiec nigdy sie nie masturbujac nagle bedziesz czul ze dochodzisz i mozesz pomyslec ze cos jest nie tak i sie speszysz 8)

ted

Biegły Uwodziciel
Masturbacja pomaga w odkrywaniu wlasnego ciala, odczuwania orgazmu oczywiscie nie mozna popadac w uzalezniehnie ale w okresie dojrzewania jest to cos zupelnie normalnego.

Pan

Cichy Podglądacz
Czesc! mam 21 lat i masturbuje sie czesto od 8 lat. niedawno z dziewczyna chcielismy sie pierwszy raz kochac i nic:( niemoglem w nia wejsc!!! penis byl zbyt miekki!!! probowalem kilka razy i nic. niewiem czy to przez walenie konia czy ze stresu przed takim wydarzeniem ale zaczalem sie martwic:( HELP!!!!!!!!!!!

ted

Biegły Uwodziciel
chyba ten temat zamieszczales jeszcze w innym miejscu wiec moze juz neich tam padaja odpowiedzi

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry