• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Skąd nagła ochota na seks

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Nie wiadomo kiedy power w pałkę wraca, ja mając ok 35 lat pojechałem z żoną do Italii do pracy przy pomidorach i dziękowałem Panu Bogu, że pojechała ze mną żona bo mnie tam tak na sex wzięło ze musiałem ją wyruchać z rana, na przerwie w pracy namawiałem na szybki numer w krzakach a potem po pracy to była tylko kąpiel i chwila odpoczynku i znowu sex, bez żony to by mi chyba ręka odpadła.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie wiadomo kiedy power w pałkę wraca, ja mając ok 35 lat pojechałem z żoną do Italii do pracy przy pomidorach i dziękowałem Panu Bogu, że pojechała ze mną żona bo mnie tam tak na sex wzięło ze musiałem ją wyruchać z rana, na przerwie w pracy namawiałem na szybki numer w krzakach a potem po pracy to była tylko kąpiel i chwila odpoczynku i znowu sex, bez żony to by mi chyba ręka odpadła.
Zawsze mogłeś organizować skoki w bok,we Włoszech to chyba nie problem 😄

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Ciesz się. Gorzej jakby było odwrotnie i by Ci nie stawał.