• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Skąd nagła ochota na seks

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Nie wiadomo kiedy power w pałkę wraca, ja mając ok 35 lat pojechałem z żoną do Italii do pracy przy pomidorach i dziękowałem Panu Bogu, że pojechała ze mną żona bo mnie tam tak na sex wzięło ze musiałem ją wyruchać z rana, na przerwie w pracy namawiałem na szybki numer w krzakach a potem po pracy to była tylko kąpiel i chwila odpoczynku i znowu sex, bez żony to by mi chyba ręka odpadła.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie wiadomo kiedy power w pałkę wraca, ja mając ok 35 lat pojechałem z żoną do Italii do pracy przy pomidorach i dziękowałem Panu Bogu, że pojechała ze mną żona bo mnie tam tak na sex wzięło ze musiałem ją wyruchać z rana, na przerwie w pracy namawiałem na szybki numer w krzakach a potem po pracy to była tylko kąpiel i chwila odpoczynku i znowu sex, bez żony to by mi chyba ręka odpadła.
Zawsze mogłeś organizować skoki w bok,we Włoszech to chyba nie problem 😄

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Ciesz się. Gorzej jakby było odwrotnie i by Ci nie stawał.