21 latMieszkasz na Sycylii?
21 latMieszkasz na Sycylii?
Było zapukać PoziomeczkoO widzisz! Tydzień temu jechałam przez Barcellone z Palermo do Mesyny.
Woooo thats nice. Nawet zazdroszczę trochę.21 lat
Obecnie nie ma czego. Nie jest różowo. Wprawdzie lepiej niż w RP, ale jak mam być szczery - coraz czarniej się robi.Woooo thats nice. Nawet zazdroszczę trochę.
Dlaczego tak mówisz? Piękna wyspa, ciągle ciepło.Obecnie nie ma czego. Nie jest różowo. Wprawdzie lepiej niż w RP, ale jak mam być szczery - coraz czarniej się robi.
Tak - w lato temperatury dochodzą do 50 w cieniu, a zimą wprawdzie jest ok. 8-15, ale wilgotność taka, że niekiedy ubrań po praniu dosuszyć nie możnaDlaczego tak mówisz? Piękna wyspa, ciągle ciepło.
Ale za to codziennie można jeść granitę, cannoli,arancini i lody w bułce .Tak - w lato temperatury dochodzą do 50 w cieniu, a zimą wprawdzie jest ok. 8-15, ale wilgotność taka, że niekiedy ubrań po praniu dosuszyć nie można
Spoko 50 w cieniu, ale za to jakie morze, jakie kobiety chodzą ulicami. Można leniuchować. ^^Tak - w lato temperatury dochodzą do 50 w cieniu, a zimą wprawdzie jest ok. 8-15, ale wilgotność taka, że niekiedy ubrań po praniu dosuszyć nie można
wyguglowane wszystko, pyszności. Historia cannoli trochę godna podziwu.Ale za to codziennie można jeść granitę, cannoli,arancini i lody w bułce .
Który facet by nie chciał takiego hołdu dla jego potencji ?Historia cannoli trochę godna podziwu.
Haha malutki hołd. XD Najlepszy hołd to uśmiech kobiety.Który facet by nie chciał takiego hołdu dla jego potencji ?
Morze jest gorące jak zupa, a kobiety są przereklamowane - są jak wszędzie, ładne, brzydkie...Spoko 50 w cieniu, ale za to jakie morze, jakie kobiety chodzą ulicami.
Jestem diabetykiem, poza tym granitę i cannolli wolę domowe, arancini mi nie smakują, a lody (jak już się zdecyduję) jadam tylko z jednej lodziarni - niestety większość poszła w komercję i robią masówkę.Ale za to codziennie można jeść granitę, cannoli,arancini i lody w bułce .
Nie jestem malkontentem, ale realistą. Napisałem jak to wygląda.Jak ja kocham takich malkontentów
Mam na myśli zimę, a co do kobiet, chodzi o przyjezdne masz z całego Świata.Morze jest gorące jak zupa, a kobiety są przereklamowane - są jak wszędzie, ładne, brzydkie...
Głowa do góry. Zawsze możesz zacząć robić własnej produkcji lody.Jestem diabetykiem, poza tym granitę i cannolli wolę domowe, arancini mi nie smakują, a lody (jak już się zdecyduję) jadam tylko z jednej lodziarni - niestety większość poszła w komercję i robią masówkę.
Wyczuwam tutaj nutkę aronii, tfe znaczy ironii.@Epon ,zlituj się ......Jak ja kocham takich malkontentów !
Kobiety za wilgotne... a wystarczy. xDLatem za gorąco,zimą za wilgotno,na ulicach zbyt "czarno",morze to gorąca zupa,kobiety przereklamowane, arancini be, słodkości też niedobre...... chłopie, ależ Ty się tam męczysz od 21 lat!
Ja rano bym łowił ryby, potem szedł do swojego zakładu z lodami, a wieczorem pracował za barem. Tak bym tam żył. A sen tak ktoś zawsze przygarnie mnie do łóżka.Nie jestem malkontentem, ale realistą. Napisałem jak to wygląda.
Ja jestem z lubuskiegoWidzę, że większość to trójmiasto, stolica lub śląsk...
A z lubuskiego ktoś jest ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Przeminęło z wiatrem? Ależ skąd! | Poza tematem | 16 | ||
U | Skąd się wzięły wasze nicki? | Poza tematem | 214 | |
E | Jesteś z łódzkiego wpisz się | Seks | 12 | |
O | jesteś chętna na igraszki na łonie natury ?okolice Gorlic | Ogłoszenia | 0 | |
Czy jesteś zazdrosna o byłą swego mężczyzny | Związki | 10 |