Hej! Czy znajdą się na forum prawdziwe size queen?
Właśnie! Zapomniałam napisać definicji Dzięki Saanvi!Dla niewtajemniczonych nadrobię definicję: mężczyzna lub kobieta, która/y preferuje partnera seksualnego z dużym penisem.
Żeby to jeszcze było takie proste.Najprościej, bez uczonych debat. Duzy - Jej oczyma i unikniemy morza nafty
Zgadza się, jakoś pomyślałam, że za długością idzie też grubość ale faktycznie - nie koniecznieŻeby to jeszcze było takie proste.
Bo jest duży taki - hmmm mam ochotę się nadziać i niech mnie rozpycha. Oraz duży - oranyboskie, ni uja to nie wejdzie.
No i mnie akurat bardziej te grube przerażają niż długie Więc to, że ktoś ma 20cm, ale chudziutką parówkę to też coś innego niż grube 18-19 W moim własnym słowniku ten grubszy 18-19 będzie większy niż chudy 20cm.
Zawsze miałem kompleks penisa i jego rozmiaru,. Jak się okazało było to tylko kompleks, bo penis mierzy 21 cm i jest idealny skromnie mówiącWłaśnie! Zapomniałam napisać definicji Dzięki Saanvi!
Wg. Mnie, duży penis zaczyna się od 20 cm
Wg Kamilli-takZawsze miałem kompleks penisa i jego rozmiaru,. Jak się okazało było to tylko kompleks, bo penis mierzy 21 cm i jest idealny skromnie mówiąc
Jestem elastyczny, kobiety to energia, a tej mam wiele i zawsze się znajdzie. Połączenie Emanuel Ale teraz jak to kobiety juz zaczynały manewrować wymiarami aby dopasować dokładnie, a to poooootrwa