• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Size Queen

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja dopiero wczoraj dowiedziałam się co to jest :ROFLMAO:

Ale to nie ja, mi to wychodzi ostatnio totalnie przypadkowo, nie dobieram partnerów tymi kryteriami.

Dla niewtajemniczonych nadrobię definicję: mężczyzna lub kobieta, która/y preferuje partnera seksualnego z dużym penisem.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Najprościej, bez uczonych debat. Duzy - Jej oczyma i unikniemy morza nafty;)
Żeby to jeszcze było takie proste.

Bo jest duży taki - hmmm mam ochotę się nadziać i niech mnie rozpycha. Oraz duży - oranyboskie, ni uja to nie wejdzie.
No i mnie akurat bardziej te grube przerażają niż długie ;) Więc to, że ktoś ma 20cm, ale chudziutką parówkę to też coś innego niż grube 18-19 :p W moim własnym słowniku ten grubszy 18-19 będzie większy niż chudy 20cm.

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Żeby to jeszcze było takie proste.

Bo jest duży taki - hmmm mam ochotę się nadziać i niech mnie rozpycha. Oraz duży - oranyboskie, ni uja to nie wejdzie.
No i mnie akurat bardziej te grube przerażają niż długie ;) Więc to, że ktoś ma 20cm, ale chudziutką parówkę to też coś innego niż grube 18-19 :p W moim własnym słowniku ten grubszy 18-19 będzie większy niż chudy 20cm.
Zgadza się, jakoś pomyślałam, że za długością idzie też grubość ale faktycznie - nie koniecznie ;)

C

col.Greg

Guest
Wydaje mi się, że wbrew pozorom, one są tak cudowne, że dopasują siebie do ptaka faceta, który je usidli.
A według zeznań z innego tematu wystarczy "przeszywający "wzrok. Jak poczytamy inne posty to doczhodze do wniosku, że moja 18-tka tez się załapie jeżeli usłyszę; "ale ty ładnie ująłeś temat' lub "naprawdę ci się podobam? aco we mnie najbardziej?".
I tak po kilku godzinach : " no co tak patrzysz, może zaczniesz wreszcie?":ROFLMAO:;)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry