• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sikanie przy erekcji

aten

Cichy Podglądacz
Hej,

Moja jeszcze nie zrealizowana fantazja, to wysikać się w cipkę mojej żony podczas seksu. Myślę że mogłoby to być dla niej też fajne przeżycie, gdy poczuje w sobie nagle tyle cieplego płynu. Na razie nie chce się na to zgodzić, ale może ją kiedyś zaskoczę... Może zaczniemy wpierw z prezerwatywą?? hę ::p

ktosia

Nowicjusz
Hej,

Moja jeszcze nie zrealizowana fantazja, to wysikać się w cipkę mojej żony podczas seksu. Myślę że mogłoby to być dla niej też fajne przeżycie, gdy poczuje w sobie nagle tyle cieplego płynu. Na razie nie chce się na to zgodzić, ale może ją kiedyś zaskoczę... Może zaczniemy wpierw z prezerwatywą?? hę ::p

Ostatnio też usłyszałam : - tak bardzo bym chciał wysikaś Ci się do cipki ,zanim się spuszczę ;) . Jeszcze tego nie doświadczyłam ;) ponoć to nie takie proste ...

ktosia

Nowicjusz
dokładnie jak mówisz On1001 jakby nie było moja drugo połowa ma zielone światło :) sama bym chciała coś takiego przeżyć ;)

On1001

Erotoman
A kto nie ma z nas takiego doświadczenia (facetów) po prostu idąc do toalety. Widziałaś kiedyś faceta który nigdy nie obudził się z "porannym drągiem" po czym uznał że czas iść do toalety? Samo to już bywa bardzo kłopotliwe, a kiedy facet jest w kobiecie, jeszcze gorzej, niejednokrotnie jest bardziej podniecony niż w uprzednio opisanej sytuacji. Wymaga to jakieś techniki tak samo jak seks analny, nie wchodzi się na dzień dobry bez rozgrzewki i nawilżenia.

darq

Cichy Podglądacz
Sikanie przy erekcji to nie jest problem, chwila skupienia tylko, jedynym problemem tutaj są dalekie strzały pod dużym ciśnieniem jak się nie ma opanowane :p zresztą pissing ogólnie to moja niespełniona fantazja.

Mężczyzna

Kageshiro

Biegły Uwodziciel
Hej,

Dla mnie niewykonalne, jak jestem podniecony to nie da się sikać :unsure: