• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Siedzenie na twarzy całym ciężarem ciała

Mężczyzna

jgh75672

Cichy Podglądacz
Podczas siedzenia na twarzy całym ciężarem ciała moja osoba partnerska czuje duży ucisk na oczy i czoło, przez co musimy przerwać z jej obawy o poważniejszy uraz. Na filmikach widziałem, że ludzie siadali sobie całym ciężarem ciała na twarzy. Dlatego tutaj pytanie - jakie Wy macie doświadczenie? Czy faktycznie to niebezpieczne siadać pełnym ciężarem?

Zaznaczę, że nie chodzi o kucnięcie nad twarzą, a o faktyczne siedzenie tyłkiem na twarzy. Odnośnie wagi - ja ważę 70 kg, ona 80 kg. Lubimy to w obie strony i jest chęć siedzenia pełnym ciężarem, ale ból zrodził obawy i zastanawianie się, jak jest u innych. Może inna pozycja by pomogła, żeby nie było bólu oczu, ale próbowaliśmy podłożyć poduszkę i nie pomogło

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
Trochę się dziwię że tylko ucisk na oczy i czoło odczuwa 🤔. Od samej myśli 80kg przyjąć na twarz to mózg mi boli.

Kobieta

la.ola.la

Cichy Podglądacz
Podczas siedzenia na twarzy całym ciężarem ciała moja osoba partnerska czuje duży ucisk na oczy i czoło, przez co musimy przerwać z jej obawy o poważniejszy uraz. Na filmikach widziałem, że ludzie siadali sobie całym ciężarem ciała na twarzy. Dlatego tutaj pytanie - jakie Wy macie doświadczenie? Czy faktycznie to niebezpieczne siadać pełnym ciężarem?

Zaznaczę, że nie chodzi o kucnięcie nad twarzą, a o faktyczne siedzenie tyłkiem na twarzy. Odnośnie wagi - ja ważę 70 kg, ona 80 kg. Lubimy to w obie strony i jest chęć siedzenia pełnym ciężarem, ale ból zrodził obawy i zastanawianie się, jak jest u innych. Może inna pozycja by pomogła, żeby nie było bólu oczu, ale próbowaliśmy podłożyć poduszkę i nie pomogło
Kawał "baby". Ja ważę 50kg. Mogę Ci stanąć stopami na twarzy jak chcesz. Lubię trampling.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
No 80kg to niemało, więc może mieć to zasadniczy wpływ na siadanie całym ciężarem :p
U mnie zdarzały się takie akcje (z partnerkami 50-60kg) i kwestia podstawowa to taka, że głowa powinna znajdować się na czymś miękkim - materac łóżka, poduszka itp. a druga sprawa to przyjęcie odpowiedniej pozycji - tego nie da się opisać, ale trzeba próbować na różne sposoby. Każdy ma trochę inaczej ukształtowaną twarzoczaszkę, każdy ma trochę inną pupę, ale da się ;)

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
No 80kg to niemało, więc może mieć to zasadniczy wpływ na siadanie całym ciężarem :p
U mnie zdarzały się takie akcje (z partnerkami 50-60kg) i kwestia podstawowa to taka, że głowa powinna znajdować się na czymś miękkim - materac łóżka, poduszka itp. a druga sprawa to przyjęcie odpowiedniej pozycji - tego nie da się opisać, ale trzeba próbować na różne sposoby. Każdy ma trochę inaczej ukształtowaną twarzoczaszkę, każdy ma trochę inną pupę, ale da się ;)
Dokładnie dużo zależy od pupy ,kości ogonowej

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz

Chcesz pogadać na ten temat napisz na wiadomość priv

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Osobiście miałem okazję to robić z kilkoma kobietami o różnej budowie ciała i różnej wadze. Największa waga to 92 kg pulchne pośladki ona z racji wagi też była pulchniutka jedyna opcja przy takiej wadze był materac skórzany z gąbką w środku dość gruby jak usiadła mi na twarzy to ja się wtopiłem głową w materac a moja twarz w jej pośladki była to wyzwanie. W przeciwieństwie druga miałem co ważyła 45kg masakra na pompowanym materacu gdy usiadła na mojej twarzy to myślałem że mi łapie czaszkę tak koścista była.