• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sexting - lubisz czy nie?

Czy lubisz sexting?

• Tak

Votes: 67 89,3%
  • Nie

Votes: 6 8,0%
  • Nie mam zdania

Votes: 2 2,7%

• Total voters
    75
Kobieta

kaami

Erotoman
Można rzec, że trudno jest dopasować się drugą stroną, która jest tak zdrowo "PO**BANA" jak Ty, bo jak dwoje szalonych ludzi się dopasuje, to sexting jest czymś ciekawym, interesującym, namiętnym.... Przykładowo ludzie po 30, "Ale mnie w plecach jebie... o dla ciebie też?" awww i cyk już jest temat o seksie od tyłu, a dalej to już pójdzie.
"Nasmaruj mnie Voltarenem" brzmi mega seksownie 🤣

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Widzę, że zdecydowana większość uwielbia to i jestem trochę zaskoczony. Wydaje mi się, że pisanie o tym co i jak będzie się robić w łóżku lub gdzie indziej, jest trochę dla małolatów, ale może zrzędzę bo od baaardzo dawna nie jestem małolatem.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Od sextingu wszystko się zaczyna. Żona kolegi z dnia na dzień napisała mi taką rzecz, po której oszalałem. Potem było już tylko gęściej

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Stara historia, już kiedyś tutaj o tym wspomniałem. Jechałem do urologa na badanie spermy bo staraliśmy się o dziecko. Akurat ona napisała..co tam jak tam. Mówię a właściwie piszę, że stresująca sytuacja. Masturbacja w kabinie, gdzie pełno pielęgniarek się kręci. Do tego to celowanie do kubka, by nie zmarnować żadnej kropli.

Chciała pomóc, więc napisała... wyobraź sobie że...