• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sexting - lubisz czy nie?

Czy lubisz sexting?

• Tak

Votes: 65 90,3%
  • Nie

Votes: 5 6,9%
  • Nie mam zdania

Votes: 2 2,8%

• Total voters
    72
Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Można rzec, że trudno jest dopasować się drugą stroną, która jest tak zdrowo "PO**BANA" jak Ty, bo jak dwoje szalonych ludzi się dopasuje, to sexting jest czymś ciekawym, interesującym, namiętnym.... Przykładowo ludzie po 30, "Ale mnie w plecach jebie... o dla ciebie też?" awww i cyk już jest temat o seksie od tyłu, a dalej to już pójdzie.

Kobieta

kaami

Erotoman
Można rzec, że trudno jest dopasować się drugą stroną, która jest tak zdrowo "PO**BANA" jak Ty, bo jak dwoje szalonych ludzi się dopasuje, to sexting jest czymś ciekawym, interesującym, namiętnym.... Przykładowo ludzie po 30, "Ale mnie w plecach jebie... o dla ciebie też?" awww i cyk już jest temat o seksie od tyłu, a dalej to już pójdzie.
"Nasmaruj mnie Voltarenem" brzmi mega seksownie 🤣

Mężczyzna

Nikt Ważny

Biegły Uwodziciel
Ja mam 49 lat w moim wieku kobiety, raczej nie chcą o tym pisać... nawet z dużych miast .A te co mają po 20 lat,to dla nich za stary jestem.