• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sexfriends! Mieliście już przyjaciela lub przyjaciółkę tylko do seksu?

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Chyba sobie znajdę takiego kolegę do seksu. Bo jakoś wchodzenie znowu w związek i ten cały emocjonalny rollercoaster mnie przeraża. Jeżeli jest tu jakiś wysoki brunet (185cm) dobrze zbudowany i z dużym kutasem to proszę zgłaszać swoje kandydatury. Wszystkie rozważę bardzo poważnie.
Ja mam podobnie - po przeżyciach i doświadczeniach, raczej negatywnych, zdecydowanie nie chcę znowu przechodzić tego "rollercostera" i potem cierpieć.

Mężczyzna

MichalS98

Cichy Podglądacz
Chyba sobie znajdę takiego kolegę do seksu. Bo jakoś wchodzenie znowu w związek i ten cały emocjonalny rollercoaster mnie przeraża. Jeżeli jest tu jakiś wysoki brunet (185cm) dobrze zbudowany i z dużym kutasem to proszę zgłaszać swoje kandydatury. Wszystkie rozważę bardzo poważnie.
Co to znaczy duży kutas? :p

Mężczyzna

Hannibal

Cichy Podglądacz
Swego czasu byłem w takiej relacji.
Było miło i fajnie, do momentu, gdy coś w głowie jej nie przeskoczyło. Gwałtownie zmieniła się to z ff wręcz w stalking.
Ciężka to była przeprawa. Aczkolwiek uważam, że takie układy mają rację bytu, o ile obie strony są wystarczająco dojrzałem.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
U mnie tak się zaczęło.... można powiedzieć, że seks Nas połączył, teraz przeradza się to w związek, wspólne wakacje, spotkania rodzinne, tyle że partnerka nie chce dziecka a ja bym chciał i tu jest problem. Nie wiem co dalej w tej sytuacji bo cały ambaras aby dwoje chciało naraz 😐