• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex ze spodziectwem?

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich urodziłem.sie ze spodziectwem wada rozwojowa penisa miałem 2 operacje jak byłem mały, jestem.obrzezany i mam lekko przekręconego członka wokół własnej osi są tu osoby które przechodziły przez tą chorobę? 1 na 200 narodzonych chłopców to ma No i też pytanie z innej beczki ,mianowicie nie uprawiałem jeszcze sexu bo się wstydziłem wyglądu penisa całe życie dodawałem zdjęcia na inne forum to pisali ze To nic takiego mogę dodać tutaj zdjecia do oceny ? To.moj pierwszy post

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Jeżeli ktoś nie akceptuje tego, jak wygląda Twój penis, to b jego problem. Gdy ktoś kocha, to kocha takim, jakim jesteś. Nie przejmuj się tym.

Jeżeli czujesz potrzebę, byśmy ocenili- wrzuć zdjęcie.

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Jak widać ujscie cewki trochę niżej niż klasycznie i będę poprawiać jeszcze te blizny przy ujściu cewki w lato u lekarza nie mam na to wpływu taki się urodziłem, hejterom z góry dziękuję za wypowiedzi

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Nie musisz się niczym martwić. Wiem, że mężczyzn obchodzi wygląd penisa, ale jeżeli funkcjonuje prawidłowo, to tej, która Cię kocha (lub pokocha), nie będzie to przeszkadzać.

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
Nie jesteśmy idealni. Wiele kobiet i mężczyzn ma rożne wady anatomiczne.
Nie bardzo wiem, czemu ma służyć akcja z prezentowaniem penisa. Niby o czym tu dyskutować. Nie sądzę, aby na to forum zaglądali specjaliści od wad rozwojowych. Fakt, że robiłeś to już na innych forach a ponadto zamieszczasz tych zdjęć bardzo wiele budzi we mnie podejrzenie, czy Twoim celem nie jest przede wszystkim prezentacja swojego członka i oddawania się przyjemnej lekturze dodawanych postów.
W dodatku zdjęcia z kibelkiem w tle są niezbyt estetyczne.

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Nie podnieca mnie to poprostu mam taki mentlik w głowie związany z moim penisem ze nie wiem już co o tym myśleć

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Nie to żeby pochwalić tylko chce poprostu poznać opinię kobiet na ten temat zabrało mi to bardzo dużo zdrowia psychicznego, mam barierę przed rozpoczęciem życia seksualnego bo poprostu biję się odrzucenia albo sobie tak nakladlem do głowy i teraz nie mogę z tego wyjść ,dziękuję to miłe.co piszesz

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
No wiesz, ze seksuologiem albo psychologiem mógłbyś pogadać też o swoich odczuciach. Dziwie się, że muszę to doprecyzowywać.

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Rozmawiałem i to nie raz tylko poprostu mi odbiła palma już na punkcie mojego penisa ,bardzo dużo bólu przeszedłem za dziecka w związku z operacjami itd ,koledzy w szkole też zauważyli kiedyś że trochę inaczej wygląda i tak się dręczyłem całe życie z tymi myślami próbuje to odkręcić myśleć pozytywnie