A co na to twój facet ?Sluchajcie, jest wolny rynek. Ja za pomoc w przeprowadzce (juz za mna, dziekuje za zgloszenia) chetnie bym lodzika zrobila.

A co na to twój facet ?Sluchajcie, jest wolny rynek. Ja za pomoc w przeprowadzce (juz za mna, dziekuje za zgloszenia) chetnie bym lodzika zrobila.
Hehe, przeciez wiele zwiazkow tak funkcjonujeA co na to twój facet ?
Biorąc pod uwagę Nick " hotka..." To mąż pewnie jest zachwyconyA co na to twój facet ?
Zresztą w pewnym wieku to już nie jest sie tak zazdrosnym jak za młodu i więcej można zaakceptowaćBiorąc pod uwagę Nick " hotka..." To mąż pewnie jest zachwycony![]()
Spoko,nie wydam Go przed adminemTo nie jest Randomowy![]()
Ale jego konto jest skasowane, może więc tu być. Tylko uparcie nie chce. Ale jak chcesz, to sobie nazywaj obcego gościa jak uważasz.Spoko,nie wydam Go przed adminem![]()
Hm, to też nie jest tak, że na każdym rogu stoi laska i zaprasza na onsGdybym mieszkał w dużym mieście, pewnie miał bym seksu pełno.A , że mieszkam na prowincji,to wiadomo
No i super, trzeba się cenić, to też reguluje rynekAle jego konto jest skasowane, może więc tu być. Tylko uparcie nie chce. Ale jak chcesz, to sobie nazywaj obcego gościa jak uważasz.
W temacie - szkoda, że nie widziałam wcześniej. Miałam patio do zrobienia, a że swoje „usługi seksualne” wyceniam dość wysoko, to pewnie mogłoby powstać za fotkę kolana![]()
Z ciekawości ... Partnerzy też wyceniają przedmiotowe usługi równie wysoko?Ale jego konto jest skasowane, może więc tu być. Tylko uparcie nie chce. Ale jak chcesz, to sobie nazywaj obcego gościa jak uważasz.
W temacie - szkoda, że nie widziałam wcześniej. Miałam patio do zrobienia, a że swoje „usługi seksualne” wyceniam dość wysoko, to pewnie mogłoby powstać za fotkę kolana![]()
Tak i dzięki temu wszystko idealnie działa w barterzeZ ciekawości ... Partnerzy też wyceniają przedmiotowe usługi równie wysoko?
Grunt to współpraca w gronie fachowcówTak i dzięki temu wszystko idealnie działa w barterze![]()
Zależy ile mama ma latMoja mama ciągle mówi, że przydałby sie remont. Zapytam![]()
Czasami można wspomóc mamę i zapłacić za remont u niejMoja mama ciągle mówi, że przydałby sie remont. Zapytam![]()
Albo obie na raz spłacić długCzasami można wspomóc mamę i zapłacić za remont u niej![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| P | Sex z stulejka | Seks | 1 | |
| M | Sex friend | Seks | 14 | |
| O | Sex z druga para | Seks | 25 | |
| O | Sex z druga parą | Seks | 6 | |
|
|
Sex po 50-tce | Związki | 17 |