• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex z starszą kobietą

Mężczyzna

DonGuralo

Cichy Podglądacz
Hej mam 21lat i marzy mi się sex z starsza kobieta (tak z 10 lat starszą) i zastanawiam się czy to jest możliwe do uzyskania i jak to zrobić zagadać? Napisać? Co o tym sądzicie dziewczyny jak wy patrzycie na sex z tak młodym chłopakiem

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Podrywanie kobiety 30+ na seks jest trochę problematyczne, bo one albo gwałtownie szukają faceta do poważniejszego związku, albo mają już na głowie wożenie dzieciaka do szkoły lub na korepetycje, i jeżeli nawet mają jakieś deficyty w małżeństwie, to nie w głowie im skok w bok lub inne amory. A twarde singielki, to w tym wieku na ogół zapewniły już sobie obstawę swoich potrzeb i też niespecjalnie poszukują dodatkowych wrażeń.
Rozejrzyj się czy nie masz takich singielek w okolicy, a dalej to już normalnie. Możesz też dać jakieś ogłoszenie tu lub tam, może jakaś chętna się znajdzie. Ale szukanie w internecie grozi traceniem czasu lub wysokim ryzykiem trafienia na nimfomankę z zaburzeniami, a tego odradzam.
Z doświadczenia, to łatwiej Ci będzie wyrwać licealistkę niż kobietkę 30+. Prędzej 40 lub 50 z plusem.

Mężczyzna

plandiabla

Cichy Podglądacz
Ja mam żonę starszą od siebie o 10lat ... Sex z nią to coś wspaniałego ... Wie czego chce i wiele potrafi. Poznaliśmy się w nie typowy sposób bo to ja byłem jej kochankiem
Miałem tęż tę przyjemność kochać się kilka razy z kobieta o 24lata starszą ode mnie - również niesamowite doświadczenia ... Milf i zadbana Gilf i będziecie w niebie