Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ech mam 2kuzynki jedna mieszka całe życie poza granicą Polski druga jest z innego pokolenia.
I są to bardzo piękne kobiety to wciąż są kuzynki i są bardziej wartościowe rzeczy niż uprawianie z nimi seksu...
A z mojego pokolenia mam jeszcze 9braci i kuzynów i też żaden nawet takich chęci nie przejawiał. xD
Co to za rodzina, jak brat siostry nie wy.... ?
Jeżeli oboje mają ochotę, to niech każdy pilnuje swojego interesu. Normy moralne narzucone nam przez chrześcijaństwo w Europie, są najczęściej używane do tego, żeby innym ładować się w życie i mówć jak mają żyć. Najlepszym przykładem wysokiego poziomu moralnego są księża i ich orgietki
Co to za rodzina, jak brat siostry nie wy.... ?
Jeżeli oboje mają ochotę, to niech każdy pilnuje swojego interesu. Normy moralne narzucone nam przez chrześcijaństwo w Europie, są najczęściej używane do tego, żeby innym ładować się w życie i mówć jak mają żyć. Najlepszym przykładem wysokiego poziomu moralnego są księża i ich orgietki
otóż to, mam podobne zdanie w tym temacie! Jeżeli obie strony tego chcą, nikt nikogo nie przymusza i do tego są to osoby w pełni świadome, to nikt trzeci nie powinien ingerować w ich sprawy. Jeżeli 2 osoby na coś się zdecydują i zachowają odpowiednie zabezpieczenie, każda z nich jest w pełni władz umysłowych, to sex nawet w bliskiej rodzinie nie powinien nikogo obcego interesować!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.