Jak wyzej do pań. Byłyscie kiedys z góralem, moga byc jednorazowe incydenty. Jak bylo i czy powtorzylybyscie to???
Chcialas byc kiedy??Nie byłam
Nie, bo podobno górale to zbyt dominujący typkiChcialas byc kiedy??
Nom niestety tak i nie kazdej to pasujeNie, bo podobno górale to zbyt dominujący typki
Tez spoko ludzie. Widzevze niema tu kobiet ktore miały przyjemnosc byc z góralem;//Wolę Kaszubów.
Ciekawe czy bys jej na to pozwoliłMojej żonie się bardzo podobają ich gwara styl bycia i charakter. Ale z żadnym się nie spotykała.
Widze ze mocno uprzedzona jestes ludzi z mojego regionu, ja mie wrzucalbym wszystkich do jednego worka. Ci ktorzy dobrze nas znaja mowie tu o typowych góralach nie jakichs przybyszach to z tego co wiem maja dosc dobre zdanie onas, glownie jezeli chodzi o to ze slowo to slowo i facet ma byc facetem a kobiety odkad pamietam czesto sa bardziej szanowane niz w innych regionach. Mozliwe ze sie myle ale mysle ze mamy wiele zalet ktorych brakuje ludziom z innych regionow polski.Jak dla mnie górale... zatrzymali się na czasach w których kobieta to tylko "baba" do garów i lepienia pierogów ... na tym kończy się ich dominacja Chojracy jak w każdym innym regionie Polski... Nigdy nie bzykałam się z góralem, bo zawsze głośno śpiewali i ciupagami wymachiwali a gdy trzeba było zatańczyć ciupagi juz nie były takie ostre Chyba trochę boją się pewnych siebie kobiet....
Tak powstaje kategoryzowanie, później wywyższanie swojej grupy społecznej nad inne(bo łatwiej jest powiedzieć "my kierowcy - jako grupa zawodowa - to dobrze jeździmy"), bo samemu o sobie głupio powiedzieć "że lepszy od innych jestem" - gdyż zwyczajnie odbiorcy tej informacji potraktują adresującego jako narcyza.Widze ze mocno uprzedzona jestes ludzi z mojego regionu, ja mie wrzucalbym wszystkich do jednego worka. Ci ktorzy dobrze nas znaja mowie tu o typowych góralach nie jakichs przybyszach to z tego co wiem maja dosc dobre zdanie onas, glownie jezeli chodzi o to ze slowo to slowo i facet ma byc facetem a kobiety odkad pamietam czesto sa bardziej szanowane niz w innych regionach. Mozliwe ze sie myle ale mysle ze mamy wiele zalet ktorych brakuje ludziom z innych regionow polski.
Dzieki za wyczerpujaca odpiwiedz. Ja osobiscie wiekszosc swoich partnerek lozkowych mialem nie z mojego regionu. Tak jak napisalas wiekszosc facetow traktuje kobiety przedmiotowo, nie bede sie reklamował ale ja skupialem sie zawsze na tym zeby to kobiecie sprawic przyjemnosc, temu kontakt w wieloma do dzis został i milo to wspominamy. Ale ja zawsze staralem sie robic po swojemu nie jak wiekszosc. Mysle ze wiekszosc facetow piwinno sie skupiac na tym czego pragna kobiety a nie tylko na spuszczeniu zvkrzyza pizdrawiam cie serdecznueNie nazwałabym tego uprzedzeniami a raczej... hm doświadczeniami Nikogo nie obrażam... dla mnie tak naprawdę nie liczy się skąd jestes czy pochodzisz a jakim jesteś człowiekiem. Temat tyczy się górali i sexu z nimi, a nie pracowitości itp... więc napisałam.
Masz rację nie mozna wrzucać wszystkich do jednego wora, lecz co zrobić jak ludzie z tego wora pchają się do niego sami... Będąc wielokrotnie w górach, nasłuchałam się od rodowitych górali do czego im jest potrzebna kobieta oraz za co ją mają... czasem myślałam że bardziej szanują swoje owce, barany itd.
Jeśli piszesz że to się pomału zmienia... jest to bardzo pozytywna informacja. Gdyż nie zawsze siła, męskość, odwaga muszą wykluczać szacunek do kobiety oraz zaspokajanie jej nie tylko sexualnie A w Twoim regionie jest to mocno zakorzenione... te cechy które wymieniłam a wy je posiadacie, sprawiają że boicie się ulec kobiecie zbyt mocno bojąc się że ucierpi na tym wasza dumna męskość...
Ja jestem wolną i pewną siebie kobietą... po doswiadczeniach wiem iż górale takich kobiet sie boją, bo nie są zwyczajni w swojej męskości mysleć o zaspokojeniu partnerki tylko siebie... więc sex ze mną ich wystrasza.... ponieważ ja muszę odczuwać przyjemność a nie być upustem dla czyjejś męskości.
Pomijając sferę sexualną.. pozdrawiam wszystkich górali, jacy by nie byli w łóżku, są dobrymi kompanami do zabawy
Ten serial nie pokazuje naszego zycia tu trzeba bylobby zamueszkac niie w zako a w okolicznych wsiach, w zako juz niema gorali nuestety.Kiedyś z koleżanka chciałyśmy przejść się po krupowkach z banerem „chce męża górala”, ale szybko nam przeszło.
Naogladaly się cipy Szpilek na Giewoncie.
Umówmy się, ze główny bohater był ruchable bardzo i mi, lubuszance naprawdę nie przeszkadzało odwzorowanie życia górali bądź nie.Ten serial nie pokazuje naszego zycia tu trzeba bylobby zamueszkac niie w zako a w okolicznych wsiach, w zako juz niema gorali nuestety.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Pewne sex-randki | Seks | 17 | |
Sex gry | Seks | 0 | ||
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 28 |