• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex z druga parą

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz
Witamy🙂. Czy mniemaliście okazję doświadczyć sexu z druga para i jak to wyglądało czy tylko uprawialiście sex obok siebie czy z wymiana partnerów? Jakie były wasze spostrzeżenia i odczucia ? Bo my sie nad tym zastanawiamy ale nie wiem czego możemy się spodziewać .Pozdrawiamy🙂

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
mnie się raz zdarzyło. z kolegą ruchaliśmy swoje żony. ale na tym się skończyło. żonki nie były chętne do wymiany partnerów. do dziś żałuję, że do niczego więcej nie doszło.

Mężczyzna

And

Podrywacz
Jak poznamy jakąś nową parę to zwykłe zaczyna się że dziewczyny bawią się ze soba a potem każdy rucha swoją partnerkę. Dalej to ruch należy do mojej żony, która woli jednak dziewczyny. Ale zawsze od reguły są wyjątki.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
My mieliśmy kilka spotkań równoległych z drobnymi pieszczotami oraz jedno z wymianą. Te równoległe to w początkowym okresie naszego spotykania się z kimś.

Tą parę z którą była wymiana, poznaliśmy na zbiorniku. Najpierw spotkaliśmy się z nimi na piwko, potem byliśmy razem na plaży naturystycznej i stwierdziliśmy ze chętnie się z nimi pobawimy. Mieliśmy wtedy już za sobą masaże erotyczne dla niej i jedno spotkanie z singlem.

Samo spotkanie - siedliśmy na kanapie w już wymieszanych składach, na stole wino i tak rozmawialiśmy i powoli się zapoznawaliśmy, gdzie już odbywały się drobne czułości typu ręka na nodze pogłaskanie po ramieniu - oczywiście w zamienionych parach. W pewnym momencie tamten wykonał konkretny krok i spod luźnej góry sukienki mojej dziewczyny wydobył jej biust i zaczął go pieścić rękami i ustami. To ośmieliło mnie do identycznego kroku wobec (nie mojej :)) dziewczyny, ale szybko też przesunąłem ręką wzdłuż jej nogi aby zorientować się że już nie miała na sobie majtek. Po krótkich takich rozgrzewających pieszczotach, wstaliśmy i przeszliśmy do sypialni, gdzie szybko pozbyliśmy się ciuchów. Ja pierwszy wszedłem w tamtą dziewczynę klasycznie i widziałem jak obok nas moja dziewczyna klęczy, tamten zakłada gumkę...i kurna zawsze uwielbiam to jej westchnięcie gdy ona czyje jak w nią wchodzi...a teraz wchodził inny :).

Dla mnie widok mojej dziewczyny uprawiającej seks z innym nie był nowy, ale dla mojej dziewczyny widok mnie z inną tak. Zabawy był różne w różnych pozycjach, ale szybko zdałem sobie sprawę, że mam problem w skoncentrowaniu się na zabawach z tą drugą dziewczyną, bo mi wzrok ucieka aby widzieć zabawy mojej dziewczyny z tamtym, gdy słyszałem jak ona obok mnie wzdycha od jego bzykania.

Jak było po? Gdy skończyliśmy zabawy, tj. ja z tamtą dziewczyną, moja dziewczyna z tamtym facetem, to oboje czuliśmy się po prostu jak po naszym dobrym seksie, tj. mieliśmy się ochotę przytulić do siebie i tamta para zaczęła nam nieco przeszkadzać. Częściowo pewnie przez to, że zwłaszcza facet z tamtej pary nie miał dość i inicjował kolejne zabawy, gdy my właśnie chcieliśmy trochę pobyć ze sobą.

To spotkanie utwierdziło mnie też w tym, że bardziej pasują mi klimaty będące czymś pomiędzy cuckold a trójkątem. Ewentualnie zabawy z parą ale nie tak, że wszyscy bawimy się w jednym czasie, a raczej że jedna para (w wymianie) się bawi z druga ich obserwuje i dopieszcza, a potem zamiana.