Dawno odhaczone
Wprawdzie za hajs, bo tak po prostu to szanse prawie zerowe...
Widok białego kutasa znikajacego w czarnym ciele i białe strużki spermy na jej skórze pamiętam do dziś.
Ciekawe, dużą różnica w temperamencie i ogólnych odczuciach w porównaniu z białą kobietą? Wiem że za pieniądze to prawie każda ma temperament, ale i tak mnie zainteresował temat.
W sumie kiedyś miałem zajawkę, że fajnie byłoby uprawiać seks z różnymi kobietami z różnych stron świata... Murzynka, Azjatka, Hiszpanka, Szwedka itd itp. Póki co można powiedzieć, że jestem patriotą
Warto panowie spróbować kobiet z innych części świata, nie polek, nie europejek... To jest totalnie inna bania, coś kompletnie innego. Inna mentalność, inna kultura i inny sekapeal dziewczyny mają.
Tylko żeby była jasność, nie chodzi mi o murzynki czy azjatki mieszkające w Europie tylko w ich rodzinnych stronach!!!
Dużo podróżuje i polecam wam takie kontakty. Zapomnicie o polkach panowie...
No to chyba oczywiste. Myślę że nikomu inteligentnemu nie trzeba tłumaczyć takich rzeczy. Jeżeli korzystasz z usług prostytutek no to oczywiście masz się czego bać...
Nie wspominałem o prostytutkach, Ty chyba też Miałem na myśli uwarunkowania i lokalne zwyczaje oraz przepisy prawne.
Nie każdy jest na tyle inteligentny, że podejdzie do Twojej zachęty bez żadnej refleksji. I narazi sie na represje.
Nie wspominałem o prostytutkach, Ty chyba też Miałem na myśli uwarunkowania i lokalne zwyczaje oraz przepisy prawne.
Nie każdy jest na tyle inteligentny, że podejdzie do Twojej zachęty bez żadnej refleksji. I narazi sie na represje.
Dziękuję za zrozumienie. Ja miałem doczynienia z normalnymi kobietami i o tym opowiadałem...
Teraz zakochałem się serio w Khmerce, dziewczynie z Kambodźy, wiem że z wzajemnością I robię wszystko żeby przekuć to na stałe... Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję za zrozumienie. Ja miałem doczynienia z normalnymi kobietami i o tym opowiadałem...
Teraz zakochałem się serio w Khmerce, dziewczynie z Kambodźy, wiem że z wzajemnością I robię wszystko żeby przekuć to na stałe... Pozdrawiam serdecznie
Powiem Wam, że próbowałem tej czarnej kawy nawet bez seksu i jakoś nie mogę się przekonać, a skoro bez ruchanka jakaś taka mi się wydaje niesmaczna, to nie wyobrażam sobie aktu seksualnego w asyście czarnej kawusi!
Miałem takie marzenie i je spełniłem, co prawda nie za darmo ale było. Nic spektakularnego fajne ciało i tyle. Na raz może być ale nie do stałej relacji
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.