Co spowodowało, że tak drastycznie naciagnąłeś ocenę? Ja nie znalazłem tam choćby jednego zdania bez błędu.Z dyktanda 2-
Co spowodowało, że tak drastycznie naciagnąłeś ocenę? Ja nie znalazłem tam choćby jednego zdania bez błędu.Z dyktanda 2-
Powiedzmy, że historia mi się spodobalaCo spowodowało, że tak drastycznie naciagnąłeś ocenę? Ja nie znalazłem tam choćby jednego zdania bez błędu.
Wcale mu się nie dziwię! Sam uwielbiam patrzeć na coś takiego cudowne doświadczenie! Po prostu kosmos. A jaka była dalsza reakcja kolegi?Mój chłopak wraz z przyjacielem zaprosił mnie na kawę do domu nie było to zwykle spotkanie . Mój chłopak zażyczył sobie oglądanie mnie podczas sexu z jego przyjacielem.
Chciał zobaczyć mnie w akcji jak skacze i rozdziewiczam jego przyjaciela zrobił to ze mną pierwszy raz.Chlopak oszlał z podniecenia gdy zobaczył że ktoś mnie rżnie uwielbia patrzyć jak się zabawiam się znamy się bardzo długi czas z chłopakiem mamy ogromne zaufanie do siebie. Byliśmy już w domu, Przyjaciel zabrał mnie do sypialni na początku zrobił mi masaż bardzo mnie tym rozpalił. Gdy chłopak zrobił kawę zawołał nas abyśmy mogli zacząć pić i rozmawiać jego przyjaciel był ostro napalony na mnie w kuchni przy chłopaku po chwili rozmowy jego przyjaciel zaczoł łapać mnie i zaczepiać bardzo to było podniecające nie tylko dla mnie chwilę po kawie rozebrał mnie przy chłopaku naprawdę było gorąco nie tylko mi również mojemu chłopakowi który dochodził już z samego patrzenia że ktoś posuwa mnie jego przyjaciel jak na pierwszy raz super to zrobił.Co o tym myślicie?))
Hej super ja z mężem mam super układ sypiamy z kim chcemy zapraszamy do sypialni kogo chcemy podobai się tak ale w miarę rozsądku .Chętnie popisał bym na temat tego
Dobry wieczórHej super ja z mężem mam super układ sypiamy z kim chcemy zapraszamy do sypialni kogo chcemy podobai się tak ale w miarę rozsądku .
Co wy z tymi błędami ,kurwa ludzie pisza którzy lubią się masturbować ,niech to robią mają takie prawo nie baczyć na błędy gdyż mają jedną rękę zajętąNikt tutaj nie będzie się skupiał na detalach "braku" przecinku ,lub braku dużej litery liczy się sens ja pierdole .Jeśli chcesz zajebistego literatury to poczytaj sobie Balzac albo SienkiewiczaJęzyk polski jest na tym forum notorycznie gwałcony zarówno w postach jak i w tytułach tematów
Mój chłopak wraz z przyjacielem zaprosił mnie na kawę do domu nie było to zwykle spotkanie . Mój chłopak zażyczył sobie oglądanie mnie podczas sexu z jego przyjacielem.
Chciał zobaczyć mnie w akcji jak skacze i rozdziewiczam jego przyjaciela zrobił to ze mną pierwszy raz.Chlopak oszlał z podniecenia gdy zobaczył że ktoś mnie rżnie uwielbia patrzyć jak się zabawiam się znamy się bardzo długi czas z chłopakiem mamy ogromne zaufanie do siebie. Byliśmy już w domu, Przyjaciel zabrał mnie do sypialni na początku zrobił mi masaż bardzo mnie tym rozpalił. Gdy chłopak zrobił kawę zawołał nas abyśmy mogli zacząć pić i rozmawiać jego przyjaciel był ostro napalony na mnie w kuchni przy chłopaku po chwili rozmowy jego przyjaciel zaczoł łapać mnie i zaczepiać bardzo to było podniecające nie tylko dla mnie chwilę po kawie rozebrał mnie przy chłopaku naprawdę było gorąco nie tylko mi również mojemu chłopakowi który dochodził już z samego patrzenia że ktoś posuwa mnie jego przyjaciel jak na pierwszy raz super to zrobił.Co o tym myślicie?)
Stylistycznie- poziom trzecioklasisty SP.Coś nie tak?jakoś każdemu się wszystko podoba ale zawsze znajdzie się bidulek poszkodowany no przykro mi nie musisz czytać moich przeżyć
Raczej ta historia jest akurat zmyślona, ale tak Trójkąty różne są bardzo popularne teraz. Sam kilka razy spróbowałem i bardzo fajnie. Chociaż cuckold nigdy nie miałem ze swoją partnerką. Raz obciągała mi laska typa za 300pln na jego oczach.To po prostu cuckold,czyli zdrada na wyraźne życzenie swojego partnera,która jako seksualny trend staje się coraz popularniejsza.
Kiedyś było takim trendem zwykłe obciąganie,z czasem przyszła moda na anal,dla bardziej wymagających ,trójkąt lub gangbang....
Moim zdaniem ,w życiu trzeba spróbować wszystkiego
Żarujesz czy mogę spytać jak ją... ich do tego namówiłeś, albo jak do tego doszło?Raczej ta historia jest akurat zmyślona, ale tak Trójkąty różne są bardzo popularne teraz. Sam kilka razy spróbowałem i bardzo fajnie. Chociaż cuckold nigdy nie miałem ze swoją partnerką. Raz obciągała mi laska typa za 300pln na jego oczach.
Jak nikt nie będzie się skupiał, jak już kilka osób wytknęło błędy???Co wy z tymi błędami ,kurwa ludzie pisza którzy lubią się masturbować ,niech to robią mają takie prawo nie baczyć na błędy gdyż mają jedną rękę zajętąNikt tutaj nie będzie się skupiał na detalach "braku" przecinku ,lub braku dużej litery liczy się sens ja pierdole .Jeśli chcesz zajebistego literatury to poczytaj sobie Balzac albo Sienkiewicza
Patrzyłem nie raz..ten widok jest cudowny,a finish w ustach upierdala nogiTo po prostu cuckold,czyli zdrada na wyraźne życzenie swojego partnera,która jako seksualny trend staje się coraz popularniejsza.
Kiedyś było takim trendem zwykłe obciąganie,z czasem przyszła moda na anal,dla bardziej wymagających ,trójkąt lub gangbang....
Moim zdaniem ,w życiu trzeba spróbować wszystkiego
Ciekawa sentencja,będę często używać,dziękiżycie trzeba przeżyć tak, żeby było wstyd opowiadać, ale jakże miło powspominać
Zgadzam się w 100 %Ciekawa sentencja,będę często używać,dzięki
Na Interii szukali. Byli młodzi. Mieli max może 22-23 lat. Ona całkiem atrakcyjna. Na interii kiedyś siedziałem i tam byli na lokalnym pokoju. Zagadałem od słowa do słowa i namówiłem. W sumie obciągnęła mi i jemu, bo on się później włączył.Żarujesz czy mogę spytać jak ją... ich do tego namówiłeś, albo jak do tego doszło?
Oooczy bolOMMój chłopak wraz z przyjacielem zaprosił mnie na kawę do domu nie było to zwykle spotkanie . Mój chłopak zażyczył sobie oglądanie mnie podczas sexu z jego przyjacielem.
Chciał zobaczyć mnie w akcji jak skacze i rozdziewiczam jego przyjaciela zrobił to ze mną pierwszy raz.Chlopak oszlał z podniecenia gdy zobaczył że ktoś mnie rżnie uwielbia patrzyć jak się zabawiam się znamy się bardzo długi czas z chłopakiem mamy ogromne zaufanie do siebie. Byliśmy już w domu, Przyjaciel zabrał mnie do sypialni na początku zrobił mi masaż bardzo mnie tym rozpalił. Gdy chłopak zrobił kawę zawołał nas abyśmy mogli zacząć pić i rozmawiać jego przyjaciel był ostro napalony na mnie w kuchni przy chłopaku po chwili rozmowy jego przyjaciel zaczoł łapać mnie i zaczepiać bardzo to było podniecające nie tylko dla mnie chwilę po kawie rozebrał mnie przy chłopaku naprawdę było gorąco nie tylko mi również mojemu chłopakowi który dochodził już z samego patrzenia że ktoś posuwa mnie jego przyjaciel jak na pierwszy raz super to zrobił.Co o tym myślicie?))
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 27 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||
P | Sex po narko | Seks | 6 |