• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex w trójkącie

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Ja doświadczenia nie mam, ale super sprawa sądzę, z żoną też chcemy spróbować, a najbardziej gdyby ona się kochała z kimś albo z dwoma przy mnie
No ja to mam juz za soba. Jak znajdziecie kogos kto ma doswiadczenie w te klocki to bedzie taki ogien ze twoja zona na tylku nie usiadzie przez pare dni:) ale bedzie zadowolona. Szczerze polecam taka zabawe, odezwij sie na priv jesli masz pytania

Mężczyzna

ala20oz

Cichy Podglądacz
Ja nawet nie jestem chyba w stanie opisać tego co mnie spotkało na studiach w naszej stancji. Siedziałem w kuchni oni się bzykali w pokoju (jak były akcje to się siedziało w kuchni, żeby nie przeszkadzać). Nagle wpada nagi współlokator, a za nim współlokatorka też naga on mnie łapie za przedramię i prowadzi do pokoju ja totalny szok, i nie chodzi o nagość bo widziałem ich wcześniej gołych 😅 on mnie prowadzi do łóżka i z tekstem rozbieraj się. Był sex w 3 ja jestem bi kolega był hetero więc działaliśmy z koleżanką. Ale na koniec ona usiadła i powiedziała że chciała by zobaczyć jak 2 facetów to robi była naprawdę podjarana (byle co lód albo żeby się przelizac) nie powiem gdybym był podpity albo może bardziej on to może coś by się ogarnęło ale wszystko było na trzeźwo 🥲. Jako że to był mój i jego pokój wieczorem on do mnie z tekstem czy mu obciagne (jak to ujął nie będziesz miał dużo roboty bo już stoi) zgodziłem się jednak podjarka z dnia się utrzymywała. Pierwszy raz robiłem loda do końca był spust w ustach ale bez połyku. Następne już były z połykiem. Plus powtórki we 3 robiliśmy to jakieś 10 razy później i to był mój najlepszy sex w życiu. Przy koleżance nie robiliśmy nic razem, grono przyjaciół kurcze pamiętam to tak dokładnie ale nie potrafię tego opisać słowami