• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex w trakcie okresu

Sex w czasie okresu

• Tak

Votes: 31 75,6%
  • Nie

Votes: 10 24,4%

• Total voters
    41
Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
No pewnie, ze możesz się wypowiedzieć. Teraz zauważyłam, że zaczęłam od "Hej dziewczyny" a temat skierowany jest do obu płci. Przepraszam. :)

Minety w czasie okresu akurat nie miałam, ale jak kiedyś trafi się okazja to myślę, że dałabym się wylizać tam. Choć sama raczej nie wylizalabym cipki w trakcie okresu innej kobiecie.
Ale mimo słyszeć, ze Tobie sie podobało wyliczanie takiej pipki. :)
Mi się zdarzyło polizać i bzykać w te dni.Partnerka trochę z początku zaskoczona, ale orgazm miała mega.Nie przeszkadza mi to i nawet kręci. Taki wyższy poziom intymności.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Obecnie wolę poczekać te kilka dni, dodatkowo miesiączka w moim przypadku jest bardzo bolesna przez pierwsze trzy dni, więc mój stan fizjologiczny nie ułatwia.
Wiesz co my z partnerką praktykujemy? Też na bolesny okres. Zawsze. Kiedyś, gdy miałem straszną ochotę, mimo bólu, oddała mu cipkę do penetracji. Taki szybki numerek, bo ją bolało każde poruszenie się. Trysłem do środka. Po godzinie ona jak biuro narodzona. Nic nie boli. Sperma w środku. To jest to. Okazuje się, że sperma zawiera hormon rozkurczowy, taki jaki jest podawany ciężarnym, by rozpocząć akcję porodową. Teraz co okres, jestem takim jej środkiem przeciwbólowym. Dla mnie też to miłe. Szybki numerek, bo ból nie pozwala jej na wygibasy, i jedyna okazja spuszczenia się w środku. Bo nie używamy antykoncepcji a dzieci nie chcemy.