• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex w trakcie okresu

Sex w czasie okresu

• Tak

Votes: 26 72,2%
  • Nie

Votes: 10 27,8%

• Total voters
    36
Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Na początku związku żyliśmy na odległość, więc jak data spotkania wypadła w trakcie miesiączki, nie była ona powodem do wykluczenia zbliżenia.
Obecnie wolę poczekać te kilka dni, dodatkowo miesiączka w moim przypadku jest bardzo bolesna przez pierwsze trzy dni, więc mój stan fizjologiczny nie ułatwia.
Jak ochota na seks jest większa, to nie stoi nic na przeszkodzie, aby był to seks oralny, jednak z „klasycznym” wolę poczekać conajmniej do 5 dnia.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Jak ochota na seks jest większa, to nie stoi nic na przeszkodzie, aby był to seks oralny, jednak z „klasycznym” wolę
Oralny podczas okresu, gdy dawcą jest kobieta też bywa problemem. Nie każda chce (egoizm) inne są podminowane i lepiej nie wchodzić im w drogę, a niektórym nie przeszkadza zupełnie nic. Co przypadek to inna historia.

Mężczyzna

ArTuRoBrZeZaNy

Cichy Podglądacz
Z własnego doświadczenia powiem tak. Lubię sex w czasie okresu. Z kobietą że tak powiem nie przypadkową bardzo chętnie wkładam go bez gumy i kończę w niej. Kobiecie jest mega przyjemnie mnie podnieca fakt że to robimy właśnie w te dni. Ogólnie powiem tak jeśli mężczyzna nie ma problemu z tym i kobieta polecam każdemu 😈😁

Mężczyzna

Maksymilian20

Cichy Podglądacz
No pewnie, ze możesz się wypowiedzieć. Teraz zauważyłam, że zaczęłam od "Hej dziewczyny" a temat skierowany jest do obu płci. Przepraszam. :)

Minety w czasie okresu akurat nie miałam, ale jak kiedyś trafi się okazja to myślę, że dałabym się wylizać tam. Choć sama raczej nie wylizalabym cipki w trakcie okresu innej kobiecie.
Ale mimo słyszeć, ze Tobie sie podobało wyliczanie takiej pipki. :)
Robiłem już takie minetki. Mógłbym zająć się i twoją ❤️

Kobieta

PervertCouple

Cichy Podglądacz
Jak to mawia mój narzeczony „Prawdziwy marynarz i na Morze Czerwone wypłynie” lub „Dobry koń i po błocie pójdzie” 😅 Sama na początku miałam pewne obawy z tym związane głównie na tle „czystości” lecz byłam cały czas zapewniana o tym, że narzeczonemu to w jakikolwiek sposób nie przeszkadza ❤️ Za pierwszym razem czułam się jakbym po raz pierwszy w sobie go miała, byłam bardzo mocno zaskoczona że takie doznania płyną z uprawiania seksu podczas okresu i jestem szczęśliwa, że przekonałam się do tego bo teraz nie wyobrażam sobie by podczas okresu gdzie moje libido szaleje wtedy jak powalone nie zostać porządnie wydymana przez partnera 😅❤️😈 Może to dziwne ale mam też pewna fantazje z tym związana gdyż chciałabym mieć chociaż raz możliwość takiej ostrej zabawy w konfiguracji 2K+1M 😅🫦 Może kiedyś uda mi się to spełnić 😅🔥🤤

Mężczyzna

ArTuRoBrZeZaNy

Cichy Podglądacz
Jak to mawia mój narzeczony „Prawdziwy marynarz i na Morze Czerwone wypłynie” lub „Dobry koń i po błocie pójdzie” 😅 Sama na początku miałam pewne obawy z tym związane głównie na tle „czystości” lecz byłam cały czas zapewniana o tym, że narzeczonemu to w jakikolwiek sposób nie przeszkadza ❤️ Za pierwszym razem czułam się jakbym po raz pierwszy w sobie go miała, byłam bardzo mocno zaskoczona że takie doznania płyną z uprawiania seksu podczas okresu i jestem szczęśliwa, że przekonałam się do tego bo teraz nie wyobrażam sobie by podczas okresu gdzie moje libido szaleje wtedy jak powalone nie zostać porządnie wydymana przez partnera 😅❤️😈 Może to dziwne ale mam też pewna fantazje z tym związana gdyż chciałabym mieć chociaż raz możliwość takiej ostrej zabawy w konfiguracji 2K+1M 😅🫦 Może kiedyś uda mi się to spełnić 😅🔥🤤
Szkoda że nie 2m+1k bo już bym składał propozycję 😀

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Hej dziewczyny,

chciałam poruszyć temat seksu w czasie okresu. Jestem bardzo ciekawa jakie macie do tego podejście bo wiem, że opinie są skrajnie różne.

U mnie wygląda to tak, że w trakcie okresu mam ogromną ochotę na seks. Lubię seks i zabawy okołoerotyczne, ale w czasie okresu mam ochotę dużo większą niż w innych dniach cyklu, nieustannie. Czuję się wtedy bardzo wrażliwa na dotyk, mam większe potrzeby, więcej fantazjuję, jestem bardziej sprośna i po prostu mam ciągłą ochotę na bliskość. Mogę rano dojść dwa razy w czasie seksu z mężem, a godzinę później znowu mam ochotę wskoczyć na kutasa. Dlatego też jeśli się masturbuje to najczesciej w te dni. Dla męża seks w okres to nie jest żaden problem.

Wiem jednak z doświadczenia z innymi facetami i z rozmów z koleżankami, że jednak dla wielu osób to temat tabu: niektórych mężczyzn to bardzo odrzuca, niektore kobiety też w ogóle nie wyobrażają sobie seksu w trakcie okresu. Choć mam też koleżanki, które w czasie okresu zachowują się podobnie do mnie, a wśród facetów z którymi byłam był tez taki dla którego seks w czasie okresu był nawet jeszcze bardziej podniecający niż zwykle.

Jestem ciekawa, jak to wygląda u Was: macie większą ochotę na seks w trakcie okresu czy wręcz przeciwnie? Waszym partnerom to przeszkadza czy nie? traktujecie to jako coś normalnego, czy raczej unikacie?
Jak mąż muwi pomidoruwka miłej zabawy i tak się da.