Cześć, umawiałaś się czy dalej preferujesz taka relacje ? Chętnie się zagłębiePo rozstaniu z mężem umawialam sie wlasnie na sex spotkania z kolega z pracy, zupełnie bez zobowiązań, spotykalismy sie w jasno okreslonym celu, zawsze napaleni bo w pracy mailowalismy o tym co bedziemy robic i podniecenie rosło, fajna sprawa żeby sie odstresowac itp.
Cześć, umawiałaś się czy dalej preferujesz taka relacje ? Chętnie się zagłębie
I to właśnie jest najpiękniejsze w stosunkach damsko-męskich.... umawialam sie wlasnie na sex spotkania z kolega z pracy, zupełnie bez zobowiązań, spotykalismy sie w jasno okreslonym celu,...
stare dzieje, w sensie rok temuI to właśnie jest najpiękniejsze w stosunkach damsko-męskich.
Bez zobowiązań, ale za to ze 100 procentowa pewnością rozładowania seksualnego napięcia.
Szacun.
PrvPo rozstaniu z mężem umawialam sie wlasnie na sex spotkania z kolega z pracy, zupełnie bez zobowiązań, spotykalismy sie w jasno okreslonym celu, zawsze napaleni bo w pracy mailowalismy o tym co bedziemy robic i podniecenie rosło, fajna sprawa żeby sie odstresowac itp.
HejkaPo rozstaniu z mężem umawialam sie wlasnie na sex spotkania z kolega z pracy, zupełnie bez zobowiązań, spotykalismy sie w jasno okreslonym celu, zawsze napaleni bo w pracy mailowalismy o tym co bedziemy robic i podniecenie rosło, fajna sprawa żeby sie odstresowac itp.
Nie bedac w zwiazku zdarzyło mi sie umowic na spotkanie czysto erotyczne, jednak nie z osoba przypadkowa, ledwo co poznana i nigdy przedtem nie widziana na oczy. Raczej bałabym sie z kims takim umawiac na seks, za duzo historii kryminalnych sie naoogladałam chybaWitajcie . Jestem ciekaw czy umawiacie/umawialiście się na sex spotkania ?
Jedynytaki, jak ty sie tak samo wylewnie bzykasz jak piszesz to o muj borze....Hejka
... Jedynytaki, jak ty sie tak samo wylewnie bzykasz jak piszesz to o muj borze....
Może spróbuj Datezone. Nie chce nic reklamować ale ludzi jest tam sporo. Jednak w temacie aplikacji / porali jest inny temat i już nic nie mówięNie chce za darmo podupczyć Po prostu szukam kochanki .......nie tylko sex w głowie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Sex spotkania małopolska | Seks | 1 | |
J | Sex spotkania | Ogłoszenia | 2 | |
S | pomorskie Sex spotkania bez zobowiązań | Ogłoszenia | 7 | |
L | Sex-spotkania | Ogłoszenia | 0 | |
N | Sex spotkania ;) Warszawa | Ogłoszenia | 0 |