waszaniskosc
Zapraszam
Zapraszam
Pokazałeś kutasa i uciekła, a teraz prosisz o litość?Nie rób tego ......
Szukaj kolegów gdzie indziej MichałkuPokazałeś kutasa i uciekła, a teraz prosisz o litość?![]()
Ja zainteresowany jestemKtoś chętny na jakieś fabuły? Żadnych fotek, pisanie i wyobraźnia. Nie mam snapa No ale można założyć, jest tez mail, forum czy ig gdzie można popisać. Facet czy babeczka bez różnicy a sama fabuła do dogadania![]()
HeyZapraszamweronikona_02
Heyo kurcze szacun, bo obecnie to kompletnie wypadło z obiegu
Aktualne?Zapraszamweronikona_02
Podejrzewam, że łatwość pisania, wysłania szybkiego zdjęcia, poniekąd bezpieczeństwo, bo wysyłasz zdjęcie, które ktoś widzi przez określony czas i tyle. Oczywiście można zrobić zrzut ekranu, ale chyba wtedy druga osoba dostaje taką informację, że został zrobiony zrzut i można bezpiecznie opuścić konwersację, że tak to ujmęA czemu snap? Ja to chyba staroświecka bo od zawsze mam gg zarówno, praca rodzina, znajomi
Możesz rozmawiać, wysyłać fotki, wysyłać Snapy na żywo oraz rozmawiać na serce , czego chcieć więcej. POLECAMA czemu snap? Ja to chyba staroświecka bo od zawsze mam gg zarówno, praca rodzina, znajomi
A jest szansa dostać numer gg ??A czemu snap? Ja to chyba staroświecka bo od zawsze mam gg zarówno, praca rodzina, znajomi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Sex cyber snap | Seks | 0 | |
P | Sex na snap para szuka pary | Ogłoszenia | 5 | |
K | sex snap | Ogłoszenia | 0 | |
N | Sex snap | Ogłoszenia | 43 | |
X | sex snap dla pań | Ogłoszenia | 0 |