Hej!!! Mężczyzno!
Jeśli masz ochotę na zabawy wirtualne albo w realu (Kraków i okolice) albo masz jakiś fetysz do spełnienia, to chętnie za odpowiednie odwdzięczenie się go spełnię oczywiście nie robię nic charytatywnie, mam 21 lat, brunetka
Kamilkaavip19 snap!
Hej!!! Mężczyzno!
Jeśli masz ochotę na zabawy wirtualne albo w realu (Kraków i okolice) albo masz jakiś fetysz do spełnienia, to chętnie za odpowiednie odwdzięczenie się go spełnię oczywiście nie robię nic charytatywnie, mam 21 lat, brunetka
Kamilkaavip19 snap!
Hejka, Weronika19 szukam jednego dyskretnego uczciwego faceta na układ snap spons, zdjecia filmy kamerka rozmowy pisanie z czasem spotkanie jesli jestes chetny dodaj na snapchat nick weronikahej19
Niestety wraz z popularyzacją serwisów pokroju Only Fans i usług typu"vipy" na Snapie/telegramie takie zwykłe niezobowiązujące znajomości połączone z sextingiem niemalże zdechły
Już pomijam kwestie, że nawet te płatne profile na snapie to w większości fejury za którymi kryją się chłopy, którzy mają pościągane paczki fot krążące po necie ;]
No to nie rozumiem tych wpisów tutaj. Chciałem tylko pogadać na żywo z jakąś kobitką, tak bez zahamowań i tabu. Rozmawiałem z jedną na zbiorniku do czasu gdy powiedziałem że się nie spotykam, tylko wirtualnie. Fajnie mi się z nią gadało ale zdechło, chyba miała inne oczekiwania
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.