• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex party

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Po głowie chodzi mi dokładnie to co napisałem, a ty zacznij czytać ze zrozumieniem i używać mózgu o którym tak piszesz. To czy to się skończy Orgią czy nie to pewnie wyjdzie w trakcie imprezy. Każdy sam potrafi zdecydować w czym chce brać udział.
...
Nic dodać, nic ująć.
Poza tym w którym momencie zaczyna się orgia? Charakterystykę proszę.
I co jest w niej złego, nagannego, niemoralnego?
I w świetle jakiej wykładni "moralności"?

Z prywatnego podwórka.
Swego czasu miałem nieziemska przyjemność bycia uczestnikiem wielokrotnych spotkań 2K+1M.
Najczęściej na progu sypialni.
Czy było to moralne, aby normalnego faceta trzymać 5 metrów od łóżka wydarzeń? I obłożonego zakazem drapania się nawet po głowie?
Ha? - Kolejne pytanie skierowane do moralistów.

Koszty.
Spotkanie w klubie swingersów, tylko dla nas, będzie stosunkowo drogie, bo w weekend rezerwacja lokalu normalnie przeznaczonego dla 200 osób musi mieć własną cenę. I to jest oczywiste.
Koszty można zminimalizować spotykając się na prywatnym terenie, gdzie zaznaczaj gospodarze ponoszą koszty przygotowania domu wraz z alkoholem, to ostatnie jest bez znaczenia. Przygotowanie szwedzkiego bufetu i gorące posiłki w trakcie spotkania będzie odbiciem tego co goście przyniosą ze sobą. Przygotowane przez dziewczyny, bo jakżeby inaczej?
Jakby co, my mamy przygotowane osiem kusych fartuszków 🙂

Chyba trochę zapędziłem się, bo jednak najważniejsze jest to w jaki sposób zaprezentuje się moja/twoja dziewczyna, a to jest cholernie ważne! Poniżej moja propozycja.

6a.jpg

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Ja też czasami rysuję, ale wolę elektroniczną wersję 😁.
To ja jednak tutaj też bliżej ołówka i papieru ;)
Nie wiem, jeśli nie ma, to może pora na jakiś temat rysowniczy? ;)
Nimfa69, RogatyDzdz,
jestem w stanie zapewnić Wam kilka tysięcy zajefajnych inspiracji, ale nie za darmo 🙂 🙂🙂
Jesteśmy na sf, a wiec w pierwszym rzędzie Wasze prace wzbogaca to miejsce, a potem się zobaczy. ok?
Jeśli tak, to proszę o info na priv.
I przygotowanie Waszego artystycznego spojrzenia na klimat tego tematu.

Kobieta

mrumru

Erotoman
Po głowie chodzi mi dokładnie to co napisałem, a ty zacznij czytać ze zrozumieniem i używać mózgu o którym tak piszesz. To czy to się skończy Orgią czy nie to pewnie wyjdzie w trakcie imprezy. Każdy sam potrafi zdecydować w czym chce brać udział.
ps.
Przestań oceniać ludzi swoimi kategoriami na nie wszyscy są tacy jak Ty i mają w głowie to co Ty.
Trzymasz się pazurami u rąk i nóg tej orgii, a reszta robi dobrą imprezę z ogniskiem, gitarą, popcornem, orzeszkami i piwem 0%...
Zostałeś przegłosowany. 😛

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Edit retnu: cos sie obsunelo

Chętnie, jednak ilustracje konkretnych sytuacji wymagają ekstra otoczenia.
Ba , nawet jakiekolwiek ilustracje potrzebują w trakcie powstawianiach całej sterty szacunku, a to nie jest mozlliw na otwartym forum tynu sf.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Trzymasz się pazurami u rąk i nóg tej orgii, a reszta robi dobrą imprezę z ogniskiem, gitarą, popcornem, orzeszkami i piwem 0%...
Zostałeś przegłosowany. 😛
Został elegancko przegłosowany, bo jednak popcorn i piwo przy ognisku i tak mile łaskoczą wyobraźnię. Dla jednej będzie to tylko nagie ognisko, dla innej nagie towarzystwo 🙂

Szogun, zrob osobny temat o wyjątkowej szkodliwości orgii, chętnie przeczytam Twoje "przeciw". Ok?

Kobieta

mrumru

Erotoman
. Dla jednej będzie to tylko nagie ognisko, dla innej nagie towarzystwo 🙂
Za każdym razem nagie....🤔
Na nagości nie kończy się dobra zabawa.
Swego czasu uczestniczyłam w zlocie pstrykaczy foto. Początek listopada, zrobiliśmy grilla mimo zimna. I nikt nie myślal "nagi". A byliśmy dla siebie obcymi osobami. No prawie. 😁
Bo na forum trochę się pisało

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Sorry za prywatę, ale wiesz ja tak sobie myślę, ze Tobie w dusza gra piękniej, niż chciałabyś się przyznać 🙂

Wracając do tematu sex party, panowie, brak reakcji na propozycje ubioru kobiet - cholernie wazne dla klimatu - stawia Was wszystkich w szrankach: pierd..... wszystko, jeb.... mi się chce. I tutaj polecam Wam wizyty w burdelach gdzie spokojnie spuścić z krzyza i gdzie nikt nie bedzie od was wymagał, oczekiwał wspięcia sie na intelektualne szczyty i przedstawienia własnego punktu widzenia.
Milczek zawsze i wszędzie, ba, i w każdej dziedzinie życia będzie przegrany!
Tak na ilustracji poniżej 🙂

http://szkice.feen.pl/download.php?id=227
Źródło szkice.feen.pl
Sorry za link, ale adres z img nie jest akceptowany.

Ostatnia edycja:

Hotmoniczkax

Nowicjusz
Nic dodać, nic ująć.
Poza tym w którym momencie zaczyna się orgia? Charakterystykę proszę.
I co jest w niej złego, nagannego, niemoralnego?
I w świetle jakiej wykładni "moralności"?

Z prywatnego podwórka.
Swego czasu miałem nieziemska przyjemność bycia uczestnikiem wielokrotnych spotkań 2K+1M.
Najczęściej na progu sypialni.
Czy było to moralne, aby normalnego faceta trzymać 5 metrów od łóżka wydarzeń? I obłożonego zakazem drapania się nawet po głowie?
Ha? - Kolejne pytanie skierowane do moralistów.

Koszty.
Spotkanie w klubie swingersów, tylko dla nas, będzie stosunkowo drogie, bo w weekend rezerwacja lokalu normalnie przeznaczonego dla 200 osób musi mieć własną cenę. I to jest oczywiste.
Koszty można zminimalizować spotykając się na prywatnym terenie, gdzie zaznaczaj gospodarze ponoszą koszty przygotowania domu wraz z alkoholem, to ostatnie jest bez znaczenia. Przygotowanie szwedzkiego bufetu i gorące posiłki w trakcie spotkania będzie odbiciem tego co goście przyniosą ze sobą. Przygotowane przez dziewczyny, bo jakżeby inaczej?
Jakby co, my mamy przygotowane osiem kusych fartuszków 🙂

Chyba trochę zapędziłem się, bo jednak najważniejsze jest to w jaki sposób zaprezentuje się moja/twoja dziewczyna, a to jest cholernie ważne! Poniżej moja propozycja.

6a.jpg
fajny rysunek :)

Kobieta

mrumru

Erotoman
Sorry za prywatę, ale wiesz ja tak sobie myślę, ze Tobie w dusza gra piękniej, niż chciałabyś się przyznać 🙂

Wracając do tematu sex party, panowie, brak reakcji na propozycje ubioru kobiet - cholernie wazne dla klimatu - stawia Was wszystkich w szrankach: pierd..... wszystko, jeb.... mi się chce. I tutaj polecam Wam wizyty w burdelach gdzie spokojnie spuścić z krzyza i gdzie nikt nie bedzie od was wymagał, oczekiwał wspięcia sie na intelektualne szczyty i przedstawienia własnego punktu widzenia.
Milczek zawsze i wszędzie, ba, i w każdej dziedzinie życia będzie przegrany!
Tak na ilustracji poniżej 🙂

http://szkice.feen.pl/download.php?id=227
Źródło szkice.feen.pl
Sorry za link, ale adres z img nie jest akceptowany.
Link "nie masz prawa...."

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Dla tych co widza i korzystają z tego ...
Tak widzę spotkanie

8be664904779493c.jpg

Jak zwykle, zrodlo darmowych ilustracji: szkice.feen.pl