Ja też czasami rysuję, ale wolę elektroniczną wersję .Czasami się zdarza.
Ja też czasami rysuję, ale wolę elektroniczną wersję .Czasami się zdarza.
Wszystko tu pisane z przymrużeniem oka.Czytam to co piszecie i tak naprawdę to to płakać się chce. Temat założony z myślą o fajnej imprezie, spotkaniu z kulturą. Takim w którym żadne z was chyba nigdy nie brało udziału - sądząc po waszych wpisach Jedni twierdzą, że to tylko po to aby wyrwać panienkę - czytajcie ze zrozumieniem napisałem dla PAR, żeby nie było sytuacji że stado napalonych facetów wali konia nad jedną panienką na plaży bo w rezultacie taki będzie finał Widzę, że większość nie dorosła do tego i zostaną tylko marzenia i fantazje
Chyba zapomniałeś już co pisałeś ( zakończone orgią ) i o to dokładnie chodziło , nie wiem czemu zamieniasz zdanie? Niech Ci się dalej marzy i fantazjuj, bo dziewczyny mają jeszcze rozumy z których korzystająCzytam to co piszecie i tak naprawdę to to płakać się chce. Temat założony z myślą o fajnej imprezie, spotkaniu z kulturą. Takim w którym żadne z was chyba nigdy nie brało udziału - sądząc po waszych wpisach Jedni twierdzą, że to tylko po to aby wyrwać panienkę - czytajcie ze zrozumieniem napisałem dla PAR, żeby nie było sytuacji że stado napalonych facetów wali konia nad jedną panienką na plaży bo w rezultacie taki będzie finał Widzę, że większość nie dorosła do tego i zostaną tylko marzenia i fantazje
Ja wiem co to jest orgia, powiedz laskom co Ci chodzi po głowieOrgia to sex wielu par w jednym miejscu cieszę się że mają rozum
Jeśli geneza mojego pytania jest dla Ciebie tajemnicą, to odsyłam do przeczytania odpowiedzi w wątku jeszcze raz.A zatem wyjasnij nam skąd Twoje pytanie, bo bo teraz pozostaje głęboką tajemni,
Po głowie chodzi mi dokładnie to co napisałem, a ty zacznij czytać ze zrozumieniem i używać mózgu o którym tak piszesz. To czy to się skończy Orgią czy nie to pewnie wyjdzie w trakcie imprezy. Każdy sam potrafi zdecydować w czym chce brać udział.Ja wiem co to jest orgia, powiedz laskom co Ci chodzi po głowie
To nie ja osądzam ludzi, to oni pokazują jacy są naprawdęPo głowie chodzi mi dokładnie to co napisałem, a ty zacznij czytać ze zrozumieniem i używać mózgu o którym tak piszesz. To czy to się skończy Orgią czy nie to pewnie wyjdzie w trakcie imprezy. Każdy sam potrafi zdecydować w czym chce brać udział.
ps.
Przestań oceniać ludzi swoimi kategoriami na nie wszyscy są tacy jak Ty i mają w głowie to co Ty.
Przyniosłam popcorn i krzesła dla chętnych obserwatorówAle gówno burza się rozpętała
Meliski?
A ja orzeszki solone i colę zero cukru.Przyniosłam popcorn i krzesła dla chętnych obserwatorów
Przytulam jeden zestaw xDPrzyniosłam popcorn i krzesła dla chętnych obserwatorów
Częstuj sięPrzytulam jeden zestaw xD
Ja wezmę po browarkuPrzytulam jeden zestaw xD
Bilety po ile?Ja wezmę po browarku
Czy pisiontBilety po ile?
A to butelki muszem sprzedaćCzy pisiont
7 sztuk abyA to butelki muszem sprzedać
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Sex party 2024 dla chętnych | Ogłoszenia | 48 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 14 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||