Ania biseksualna wyuzdana nimfomanka, mama dwóch ślicznych córek z poprzedniego związku, bylam jego zona 11 lat gdy po raz 2 urodzilam mu córkę zaczal nas ponizac przy wszystkich mówiąc kolegą ze kurwy do burdelu już ma i że wystarczy czerwone światło zamontować opowiadał to na każdej wspólnej imprezie ale kiedy okazało się że zamintowal kamery i nagrał film jak mnie najpierw pobił mówiąc że za chwilę przyjdą jego znajomi że mam im usługiwać powiedziałam żeby spierdalal na zawsze a one powiedziały że on nie jest ich tatem powiedział że mają rację że nie jest i mamy czas do końca tygodnia i spierdalac i pokazał nam filmy jak mnie obie całują po cipce i pocierają się cipkami... ochhhhh taaak. Adrian nas traktuje idealnie jest boski mówiąc że uwielbia patrzeć i podniecam jak mnie rżną inni spuszczając się w moja cipke twierdzą że jestem najlepsza kurwa której zalewali pizde i że mam wspaniałego męża a ja nowie wtedy że tez uwielbiam mojego męża za to że jest rozjebanym cwelem ochhh taaak.