• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex na pieska

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Znajdź mi proszę post, w którym pisze, że nie lubie grubych albo lubie długie PĘTA. Masz 24h, potem daj spokoj mnie i innym, bo pierdolisz jak potłuczony.
Oj...Widzę, że nie trzymasz ciśnienia 😉 Ok. Spokojnie. Fajnie, że się wreszcie przyznałaś że rozmiar ma dla Ciebie znaczenie, skoro lubisz grube, bo przypominam (wszystkim), że grubość to też wymiar wielkości 😉 Matematyka się kłania z podstawówki 😉
A pisać będę co mi się tam podoba, bo taka moja wola. Taki sobie wybrałem mój "modus operandi" na tym forum 😉

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Nigdy nie twierdziłam, że nie lubie. Wręcz przeciwnie: jak mantrę powtarzam, że kocham grube i właśnie to jest ważniejsze niż długość.
Ale do Ciebie jak widać nie dochodzi ;)
Wesołych Świąt.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nigdy nie twierdziłam, że nie lubie. Wręcz przeciwnie: jak mantrę powtarzam, że kocham grube i właśnie to jest ważniejsze niż długość.
Ale do Ciebie jak widać nie dochodzi ;)
Wesołych Świąt.
A czy ja gdzieś twierdziłem, że Ty nie lubisz grubych? 😆 To przecież tylko potwierdza moją teorię 😉 Długość czy grubość to już nie ma znaczenia. Ważne że jedno lub drugie ma 😁
Mam wrażenie, że niedługo zakałapućkasz się w tej złości do mnie i zaczniesz oskarżać mnie o byle co.
Wzajemnie. Wesołych Świąt. Mimo wszystko😉

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A czy ja gdzieś twierdziłem, że Ty nie lubisz grubych? 😆 To przecież tylko potwierdza moją teorię 😉 Długość czy grubość to już nie ma znaczenia. Ważne że jedno lub drugie ma 😁
Mam wrażenie, że niedługo zakałapućkasz się w tej złości do mnie i zaczniesz oskarżać mnie o byle co.
@Marcin 43 nie martw się, że nie masz ani grubego, ani wielkiego to one mają zbyt duże waginy do tego lub zbyt duże dłonie 😉
Spokojnych i radosnych świąt

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Po prostu nie znoszę jak mi się coś wmawia, a umówmy sie- Ty masz tendencje do tego.
W innych tematach dla Ciebie wielkość to jednak długość, stąd moja reakcja na Twoj post.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Po prostu nie znoszę jak mi się coś wmawia, a umówmy sie- Ty masz tendencje do tego.
W innych tematach dla Ciebie wielkość to jednak długość, stąd moja reakcja na Twoj post.
Hmmm...Bo zazwyczaj tylko o dlugosciach się mówi, ale to przecież nie wszystko. Jedyna tendencje jaką u siebie widzę to podkreślanie znaczenia wielkości penisa dla kobiet. Ok. Mam na tym punkcie jakąś małą obsesję. Czuję że to moja misją na tym forum, by obalać pewne kobiece kłamstewka, bo mam tu przestrzeń do tego.
Po prostu nienawidzę kłamst w tym zakresie u kobiet. Wolę już brutalną prawdę, a nie że mówię jedno, a myślę drugie.
Myślę, że długi I gruby też by Ci się spodobał z prostej przyczyny.....długiego nie trzeba wsadzać do końca. Faja 20 cm może wejść na 10, 12, 14, 15, 18 cm. Krótszy ma mniej możliwości. Jak ma 14, to nie wejdzie na 16 czy 18.
Tak jak tu wiele kobiet powtarza....To kwestia techniki 😁😉

Kobieta

Holly

Cichy Podglądacz
Myślę, że długi I gruby też by Ci się spodobał z prostej przyczyny.....długiego nie trzeba wsadzać do końca. Faja 20 cm może wejść na 10, 12, 14, 15, 18 cm. Krótszy ma mniej możliwości. Jak ma 14, to nie wejdzie na 16 czy 18.
Bez tego dopchnięcia do końca, gdy oba ciała się stykają jest dużo gorzej. Ale nie jesteś kobietą, to możesz nie wiedzieć.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Jak Was jeszcze poczytam to chyba sobie zmierzę.
Naprawde do tej pory myślałem, ze to nie jest az tak istotne.
Ale okazało się, ze się mylilem. Zachciało mi się poznawać naturę kobiet no i pokarało mnie za tę ciekawość:cry:
Skończę na terapii. Bo cokolwiek mi wyjdzie w wyniku to i tak ich nie zadowoli😱😭
Do tej pory było fajnie, ale teraz, jak to poczytałem to nie wiem,gdzie jest prawda:unsure::(

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Hmmm...Bo zazwyczaj tylko o dlugosciach się mówi, ale to przecież nie wszystko. Jedyna tendencje jaką u siebie widzę to podkreślanie znaczenia wielkości penisa dla kobiet. Ok. Mam na tym punkcie jakąś małą obsesję. Czuję że to moja misją na tym forum, by obalać pewne kobiece kłamstewka, bo mam tu przestrzeń do tego.
Po prostu nienawidzę kłamst w tym zakresie u kobiet. Wolę już brutalną prawdę, a nie że mówię jedno, a myślę drugie.
Tak jak tu wiele kobiet powtarza....To kwestia techniki 😁😉
No właśnie, Ty myślisz, że wiesz co by mi sprawiło przyjemność, a ja to WIEM.
Nie jestem nastolatką bądź dziewczyną której brak doświadczenia i porównania, by ktokolwiek wmawiał mi, co wg niego jest prawdą, co kłamstwem i że on lepiej ode mnie wie co lubie, co wole :)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
No właśnie, Ty myślisz, że wiesz co by mi sprawiło przyjemność, a ja to WIEM.
Nie jestem nastolatką bądź dziewczyną której brak doświadczenia i porównania, by ktokolwiek wmawiał mi, co wg niego jest prawdą, co kłamstwem i że on lepiej ode mnie wie co lubie, co wole :)
Kurcze...Prosta matematyka. Z nią dyskutuj.
Jak masz dwa równie grube kutasy to ja nie widzę problemu w tym, żeby dłuższy dawał ci taka samą przyjemność co ten krótszy, bo tak jak napisałem wcześniej- dłuższy może tyle samo co krótszy ( tj zagłębić się w tobie tak jak krótszy) bądź więcej ( czyli może głębiej).
Długi na 20 cm nie musi wchodzić cały...czego się tak bardzo boicie 😆
To kwestia techniki jego użycia.

Ok. Napisałem już swoje. Kończę tą moją dygresję, bo zaraz zarobię kolejnego bana za offtopic 😆

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Tak pobieżnie czytałem tylko, przyznaję, ale mogę się podzielić się swoimi doświadczeniem, otóż mam o długości 20 cm i o grubości 13,5 cm i jak to robię z moją muzą to sama nawet się nabija do końca, nie wiem, czyżby chciała go poczuć momentami go całego w tej pozycji na pieska? Nie wiem, tego ale wiem, że na początku ciężko mój wchodzi w nią, ale jak się potem rozluźni to cały mój gigant wchodzi, a jest szczuplutka.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Kurcze...Prosta matematyka. Z nią dyskutuj.
Jak masz dwa równie grube kutasy to ja nie widzę problemu w tym, żeby dłuższy dawał ci taka samą przyjemność co ten krótszy, bo tak jak napisałem wcześniej- dłuższy może tyle samo co krótszy ( tj zagłębić się w tobie tak jak krótszy) bądź więcej ( czyli może głębiej).
Długi na 20 cm nie musi wchodzić cały...czego się tak bardzo boicie 😆
To kwestia techniki jego użycia.

Ok. Napisałem już swoje. Kończę tą moją dygresję, bo zaraz zarobię kolejnego bana za offtopic 😆
Kończę też bo widzę, że nie dojdzie do Ciebie. Tak, tak, masz rację. Tylko Ty masz racje i Ty sam najlepiej wszystko wiesz. Nawet to jakie kobiety lubią kutasy. Brawoooo!