Już w drzwiach stanął? Kandydat na kukolda jak nicRozmawiają dwie koleżanki. Jedna pyta się drugiej czy patrzy mężowi w oczy podczas seksu. Druga odpowiada. Tak. Raz spojrzałam. Akurat wrócił z pracy i stanął w drzwiach.

Już w drzwiach stanął? Kandydat na kukolda jak nicRozmawiają dwie koleżanki. Jedna pyta się drugiej czy patrzy mężowi w oczy podczas seksu. Druga odpowiada. Tak. Raz spojrzałam. Akurat wrócił z pracy i stanął w drzwiach.
Na kundelka chybaJuż w drzwiach stanął? Kandydat na kukolda jak nic![]()
Jedno nie wyklucza drugiego a wręcz się uzupełniająNa kundelka chybaPatrz na temat
![]()
Prawdziwy z Ciebie romantyk! A łódzkiego tulipana też dajesz na początku randki?Oj mokro, jeszcze w całej kuchni czuć płyn do mycia naczyń Ludwik. Dla podbicia romantycznej atmosfery mogę lampkę w okapie włączyć
Tak, a później jeszcze jedzenie zalewajkiPrawdziwy z Ciebie romantyk! A łódzkiego tulipana też dajesz na początku randki?
Jeszcze powiedz, że dobry chłopak z blokowiska jesteś, to klękam i się oświadczam, no i zakładam niebieską kartęTak, a później jeszcze jedzenie zalewajki
Przecież wiesz, że nie jestem z blokówJeszcze powiedz, że dobry chłopak z blokowiska jesteś, to klękam i się oświadczam, no i zakładam niebieską kartę
Przecież wiesz, że nie jestem z bloków![]()
Ale mam mieszkanie w bloku w ZEA, liczy się?
To już za gorącoAle mam mieszkanie w bloku w ZEA, liczy się?
Ciekawe czy dzień dobry mówi i pomaga wnosić zakupyJeszcze powiedz, że dobry chłopak z blokowiska jesteś, to klękam i się oświadczam, no i zakładam niebieską kartę
Ja myślę, że przy takim cieni do oczu nie trzeba kupować, bo wiecznie fioletowy makijaż jestCiekawe czy dzień dobry mówi i pomaga wnosić zakupy
No właśnie ....głębokaGłęboka penetracja i orgazm w 99,9% przypadków.
Nie znam żadnej koleżanki, która tej pozycji nie lubi.
Oho, zaczyna sięNo właśnie ....głębokaOd razu wiadomo jakiego lubisz i nie zapieraj się
![]()
A co w tym dziwnego? Ty z kolegami nie gadasz na takie tematy?Rozmawiasz z psiapsiółkami na takie tematy?![]()
A to kobiety uprawiają seks z partnerami uznawanymi przez siebie za niezbyt przystojnych?A co jak nie jest zbyt przystojny?
Kocham tego, którego wlasciciel pieprzy mnie od 8 lat. Jest gruby, żylasty, piękny. Mogę go ssać i ujeżdżać 24h na dobę. Pozdro!No właśnie ....głębokaOd razu wiadomo jakiego lubisz i nie zapieraj się
Rozmawiasz z psiapsiółkami na takie tematy?![]()
No przecież "wygląd ma drugorzędne, trzeciorzędne czy wręcz n-rzędne znaczenie", to nie wiesz.....?A to kobiety uprawiają seks z partnerami uznawanymi przez siebie za niezbyt przystojnych?![]()
Różnie to bywa.A to kobiety uprawiają seks z partnerami uznawanymi przez siebie za niezbyt przystojnych?![]()
No właśnie. Jak nie długi, to przynajmniej grubyKocham tego, którego wlasciciel pieprzy mnie od 8 lat. Jest gruby, żylasty, piękny. Mogę go ssać i ujeżdżać 24h na dobę. Pozdro!![]()
Nie. Nie widzę takiej potrzeby.Ps. Tak, rozmawiam, a Ty nie?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| K | Sex party trójmiasto | Ogłoszenia | 1 | |
| S | Sex w przebieralni | Seks | 8 | |
| L | Czy korzystał ktoś z usług towarzyskich Sex Marcin Gdańsk? | Ogłoszenia | 0 | |
| B | Sex chatroulette | Masturbacja | 2 | |
|
|
Realistyczne sex dolls | Masturbacja | 12 |