Dokładnie tak. Też tę pozycję lubię.Głęboka penetracja i orgazm w 99,9% przypadków.
Nie znam żadnej koleżanki, która tej pozycji nie lubi.

Dokładnie tak. Też tę pozycję lubię.Głęboka penetracja i orgazm w 99,9% przypadków.
Nie znam żadnej koleżanki, która tej pozycji nie lubi.
Każdy chyba lubi. Pięknie wypięty tyleczek wchodzi się do końca i można klapsa co raz strzelić w piekne posladk.Dokładnie tak. Też tę pozycję lubię.
Hahaha ! Klapsy mile widziane !Każdy chyba lubi. Pięknie wypięty tyleczek wchodzi się do końca i można klapsa co raz strzelić w piekne posladk.
He ty lubisz dostawać klapsy a ja je dawaćHahaha ! Klapsy mile widziane !![]()
Nie lubisz patrzeć na przystojnego partnera, z którym uprawiasz seks? Czemu uważasz to za zaletę?zalety. Nie patrzy się na faceta
I to jest ta zasadnicza różnica między kobietami i facetami - one nie lubią na nas patrzećNie lubisz patrzeć na przystojnego partnera, z którym uprawiasz seks? Czemu uważasz to za zaletę?
Ja za zaletę uważam pozycje, w których patrzę na kobietę.![]()
A co jak nie jest zbyt przystojny?Nie lubisz patrzeć na przystojnego partnera, z którym uprawiasz seks? Czemu uważasz to za zaletę?
Ja za zaletę uważam pozycje, w których patrzę na kobietę.![]()
Ała.Może być tak że i kobieta nie należy do najpiękniejszych i woli ktoś oglądać tyłek niż twarz i widok zadowolenia na niej
O matko, jakie rozpalające! A jak mokro wtedy musi być...Ja lubię patrzeć kobiecie w oczy kiedy zmywa naczynia
Oj mokro, jeszcze w całej kuchni czuć płyn do mycia naczyń Ludwik. Dla podbicia romantycznej atmosfery mogę lampkę w okapie włączyćO matko, jakie rozpalające! A jak mokro wtedy musi być...
Rozmawiają dwie koleżanki. Jedna pyta się drugiej czy patrzy mężowi w oczy podczas seksu. Druga odpowiada. Tak. Raz spojrzałam. Akurat wrócił z pracy i stanął w drzwiach.Lubię ta pozycję, ale zdecydowanie nie należy do faworytów przez brak kontaktu wzrokowego.![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Sex z druga para | Seks | 22 | |
|
|
Sex z druga parą | Seks | 0 | |
|
|
Sex po 50-tce | Związki | 17 | |
| B | Szukam ludzi do sex pokazów | Ogłoszenia | 1 | |