• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex na pieska

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Hejka.Czy wy też lubicie sex w pozycji na pieska?? 😁😈Ja wręcz uwielbiam jak żonka wypina mi swoje śliczne dupsko żebym rżnął ją od tyłu 😈 😁 Uwielbiam rozchylać jej pośladki i patrzeć jak mój kutas chowa się i wychodzi z jej cipki.Na koniec zawsze przyspieszam tempo na maxa i patrzę jak falują jej posiadły. Odgłosy moich pchnięć są mega głośne.W między czasie dostaję mocne klapsy po dupsko 😈 A na koniec zalewem jej. cipkę do pełna i potem patrzę sobie jak sperma wypływa z jej mokrej cipy 😈😈😁😁

Mężczyzna

Jaworzno0

Seks Praktykant
Hejka.Czy wy też lubicie sex w pozycji na pieska?? 😁😈Ja wręcz uwielbiam jak żonka wypina mi swoje śliczne dupsko żebym rżnął ją od tyłu 😈 😁 Uwielbiam rozchylać jej pośladki i patrzeć jak mój kutas chowa się i wychodzi z jej cipki.Na koniec zawsze przyspieszam tempo na maxa i patrzę jak falują jej posiadły. Odgłosy moich pchnięć są mega głośne.W między czasie dostaję mocne klapsy po dupsko 😈 A na koniec zalewem jej. cipkę do pełna i potem patrzę sobie jak sperma wypływa z jej mokrej cipy 😈😈😁😁
Dobrze, że nie zamieściłeś tego w dziale "opowiadania erotyczne"...

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Też zawsze tankuje do pełna...ile się w moim Renault zmieści ;)
A ja zawsze tankuję za stówę i nie obchodzą mnie podwyżki cen paliwa 🤣
A tak żeby nie być off top wytrysk zdrowego faceta to około łyżeczka spermy. Zatankować tym do pełna to niezły wyczyn 🤔

Mężczyzna

Nikt Ważny

Podrywacz
Sex na pieska, jest bardzo dla mnie piękny.Patrzec na pośladki dziewczyny ❤️, potem wytrysk na jej tyłek.Przepraszam,jak tak nie pisze z humorem

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Podrywacz
uwielbiam zwłaszcza że moja samiczka ma porządny kawałek tyłka, super się wypina a z przodu łapię sobie mocno za jej ogromne cycki😊