Myślę, że taka zabaweczka może dać kobiecie przyjemność, można na przykład zrobić układ DP bez ingerencji drugiego faceta
Oczywiście pomijając walory estetyczne
Mój techniczny umysł podpowiada mi, że można by toto jeszcze bardziej zminiaturyzować, gdyby zamiast silnika rotacyjnego zastosować liniowy z odpowiednim komutatorem. Przy okazji bardzo uprościłoby to konstrukcję urządzenia.
A pomijając szczegóły techniczne... Może któraś z pań orientuje się, jak się ma działanie takiego aparatu do zwykłego pulsatora? Tak na wypadek, gdybym ja już nie mógł, a żona ciągle chciała...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.