Nie, nawet nie potrafię myśleć o swojej siostrze w takich kategoriach. Zdaję sobie sprawę, że jest kobietą i nawet często kiedyś słyszałem iż "niezła z niej dupa", ale dla mnie jest kompletnie aseksualna.
Ty, Rikke mondrus życiowy moja siostra jast striptizerką w nocnych lokalach, i uwierz mi że rozmowa Twoia z nią w skali od 1 do 10, była by 0,01 Tyle bys z nią ogadał
No i stało sie, pora wyhodowac wonsa i brode i włochy pod pacho i w nosie chyba tyz
Słuchaj Rogi, ja nic nie mam do twojej siostry, jak lubi wisiec na rurze z cyckami na wierzchu to jej sprawa. Gdyby moj brat był czipendejlsem to ok, nie mam nic przeciwko. Ale erotyczne fantazje z nim zwiazane? Nigdy.
Ja jestem siostrą i wiem, że mój brat ma fantazje ze mną. Od czasu do czasu masturbujemy się wspólnie i raz cały wieczór chodziliśmy po domu nago ale nic więcej nie było. Ja bym chciała go podotykać i żeby on mnie. Wiem, że moja przyjaciółka tak ma i jej koleżanka też.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.