Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Nie, nawet nie potrafię myśleć o swojej siostrze w takich kategoriach. Zdaję sobie sprawę, że jest kobietą i nawet często kiedyś słyszałem iż "niezła z niej dupa", ale dla mnie jest kompletnie aseksualna.
Ty, Rikke mondrus życiowy moja siostra jast striptizerką w nocnych lokalach, i uwierz mi że rozmowa Twoia z nią w skali od 1 do 10, była by 0,01 Tyle bys z nią ogadał
No i stało sie, pora wyhodowac wonsa i brode i włochy pod pacho i w nosie chyba tyz
Słuchaj Rogi, ja nic nie mam do twojej siostry, jak lubi wisiec na rurze z cyckami na wierzchu to jej sprawa. Gdyby moj brat był czipendejlsem to ok, nie mam nic przeciwko. Ale erotyczne fantazje z nim zwiazane? Nigdy.
Ja jestem siostrą i wiem, że mój brat ma fantazje ze mną. Od czasu do czasu masturbujemy się wspólnie i raz cały wieczór chodziliśmy po domu nago ale nic więcej nie było. Ja bym chciała go podotykać i żeby on mnie. Wiem, że moja przyjaciółka tak ma i jej koleżanka też.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.