Ja się zbliżam do 50tki... I serio - 20-latki mnie nie kręcą, chyba już przyszła pora, że chce się czegoś innego. Jeszcze 10 lat temu zarówno 20tki jak i 50tki (o ile zadbane) były obiektem zawieszenia oka, dzisiaj już te młode to jednak już nie...
To prawda. Niektórzy wyglądają bardzo atrakcyjnie. Przede wszystkim dbają o siebie, dobrze się ubierają. Gdy byłam młodsza lubiłam starszych facetów. Dzisiaj gdy dobijam do 50 lat to jednak wolę sporo młodszych mężczyzn od 50 latków.
Ja się zbliżam do 50tki... I serio - 20-latki mnie nie kręcą, chyba już przyszła pora, że chce się czegoś innego. Jeszcze 10 lat temu zarówno 20tki jak i 50tki (o ile zadbane) były obiektem zawieszenia oka, dzisiaj już te młode to jednak już nie...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.