Sęk w tym że próby już były nawet korek analny był w użyciu. Teraz po prostu coś się od widziało i koniec tematu nie i koniec Akurat po byłym urazu nie ma raczej przynajmniej cały czas twierdzi że z nim to tylko po bożemu bez żadnych szaleństw.Szczerze? Zależy czy ktoś jest naprawdę ANTY, czy chciałby, ale ma jakieś obawy.
Jeśli to pierwsze to daruj sobie, nie przekonasz. Jeśli to drugie, to ja zaczęłabym od rimmingu, potem delikatnego masowania drugiej dziurki podczas seksu, potem wsuwania w niego opuszki palca i sprawdzania na ile Ci pozwoli. Może jej sie spodoba na tyle, że sama z czasem zechce pełnej penetracji.
I co najważniejsze rozmowa! Co ona mówi? Nie chce bo co? Bo sie boi bólu? Bo ją to nie kręci? Boi się brudnej wpadki? Ma uraz po ex? Będziesz wiedział z czego wynika niechęć, to będzie łatwiej zrozumieć, pomóc, zachęcić i nakręcić
Skoro były próby i jest na nie to znaczy że nie chce tego. Lepiej nie naciskaj bo jeszcze cipke zamknieSęk w tym że próby już były nawet korek analny był w użyciu. Teraz po prostu coś się od widziało i koniec tematu nie i koniec Akurat po byłym urazu nie ma raczej przynajmniej cały czas twierdzi że z nim to tylko po bożemu bez żadnych szaleństw.
Hehe to akurat mi nie grozi sama długo by nie wytrzymała bez sexu prędzej loda przestanie robić za karęSkoro były próby i jest na nie to znaczy że nie chce tego. Lepiej nie naciskaj bo jeszcze cipke zamknie
Nie chodzi o to, że cipkę zamknie w ogóle, tylko że przed Tobą zamknieHehe to akurat mi nie grozi sama długo by nie wytrzymała bez sexu prędzej loda przestanie robić za karę
Priv?Nie chodzi o to, że cipkę zamknie w ogóle, tylko że przed Tobą zamknie
Jak nie chce, to uszanuj to że nie chcę.
Mąka manipulacja ale też to jest wyjście jakby nie patrzeć xD ale dziala, potwierdzam
A tak na poważnie, to trzeba zrobić dwie rzeczy:
1. Rozmawiać
2. Doprowadzić partnerkę na taki skraj rozkoszy, że kiedy zacznie się ją wtedy DELIKATNIE I POWOLUTKU dotykać w tamtych miejscach to zaczną się jej one kojarzyć z podnieceniem. Powtarzać to regularnie, aż w końcu po jakimś czasie pójdzie.
Jaka mąka?!Mąka manipulacja ale też to jest wyjście jakby nie patrzeć xD ale dziala, potwierdzam
Po co?Priv?
AD2. Jedyne podejście dla kobiet nieprzekonanych i niechętnych ale wymaga zdrowia i odpowiedniego podejścia od faceta. Z doświadczenia zauważyłem, że rozgrzana żona po orgaźmie nie protestuje albo ignoruje wkładanie palców do tyłka podczas np. pozycji na pieska albo "reverse cowgirl". Alko też pomaga, troche odblokowuje i znieczula.
A tak na poważnie, to trzeba zrobić dwie rzeczy:
1. Rozmawiać
2. Doprowadzić partnerkę na taki skraj rozkoszy, że kiedy zacznie się ją wtedy DELIKATNIE I POWOLUTKU dotykać w tamtych miejscach to zaczną się jej one kojarzyć z podnieceniem. Powtarzać to regularnie, aż w końcu po jakimś czasie pójdzie.
Jakie masz odczucia przy palcowaniu pupy? Czy palec nie jest zbytnio przyjemny?Dla mnie seks analny, to podstawa udanego stosunku. Zawsze jestem otwarta na nowe doznania
Struktura palców, nie tylko paznokcie, może być mało przyjemna chodź dobrze to wygląda i kusi.Bardzo dobrze sprawia się poz jeźdźca, wygodny dostęp do pupy dla poslinionych paluszków, bez pośpiechu można przyzwyczaić partnerkę do miłych doświadczeń od strony pupy, byle bez pośpiechu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Sex analny /lubicie ,czy raczej nie/ | Seks | 51 | ||
I | Sex analny | Seks | 3 | |
R | Sex analny | Ogłoszenia | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 12 |