• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sen

Mężczyzna

dziwnykto

Cichy Podglądacz
Pewnego razu miałem strasznie zryty sen.
Sniła mi się moja żona 30 letnia kobieta, nie wysoka 165 cm, blond włosy do ramion i zawsze wygolona.
Leżała na łóżku w naszej sypialni w samej bieliżnie, czerwone stringi które opinały jej nie za duży lecz kształtny tyłek oraz stanik podtrzymujący duże piersi.
Wspaniały widok, lecz zaniepokoiło mnie coś, tuż obok niej był mężczyzna, obcy, dotykał jej ciała, a ona go nie odtrąciła, wręcz przeciwnie. Zachowywała się jak by jej się to podobało. Pozwalała mu na coraz więcej, coraz mocniej sciskał jej piersi które już wyszły po za stanik aż chyba bezwarunkowo rozchyliła nogi odchylając przy tym głowę do tyłu gdy tylko poczuła na swej już wilgotnej cipce jego dłoń.
Jęknęła w pewnym momencie a z jej łona wydobyła się duża porcja śluzu, wsazująca o tym jaka jest napalona, ten meżczyzna następnie wsunął dłoń w majtki, słyszałem jak w niej porusza swoimi palcami, wilgoć wydobywała się intensywnie, ona rytmicznie zaczeła poruszać biodrami, chyciła go dłonią za nabrzmiałego członka w majtkach, niemal poczułem jak narasta w niej podniecenie gdy dotyka Tego kutasa. Okazał się być niesamowicie duży, i twardy jak skała, wyjeła go i zaczeła nim poruszać, skórę która już i tak całkowicie zeszła. Mężczyzna zaczą stękać a ona waliła mu konia spojrzałem na jej twarz i nie mogłem uwierzyć własnym oczom... Trzymała już w ustach drugiego chuja, ten był czarny i twardy, lizała go od jaj po czubek, zciekały z niego soki a ona zapomniała o istnieniu całego świata. Chciała więcej i więcej. W końcu oderwała się z transu, przekreciła na brzuch, i wypieła dupkę w najseksowniejszej pozycji jaką możecie sobie wyobrazić. Mężczyźni widzieli tą dupcię w niej czerwone majtki i mokra Cipka
Zaczęli ją klepać i całować po dupie, na zmianę wsadzali jej palce do cipki. A ona.. jak posłuszna kotka kręciła nią, śmiała się i jęczała, obijali ją kutasami po dupie. W końcu wycedziła "wyruchacienmnie czy będziecie tak się patrzyć". Nie mineła chwila spowrotem leżała na plecach z rozłożonymi nogami.
Czuła jak w nią wchodzi jeden z tych potworów, nie wiem który, bo jednego miała w cipce drugiego w ręce i kolejnego w buzi, to straszne a zarazem tak podniecające. Moja żona rychana przez trzech typów z wielkimi kutasami,
Wariowałem z zazdrości, podniecenia...
A ona wariowała przede wszystkim z podniecenia. Każdy chciał się na nią spuscić, podniecała ich a oni ją. Pozwalała się pieprzyć, sała pały i lizała jądra... Aż w końcu każdy z nich po kolei się spóścił bardzo obficie... KONIEC xd