• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z żulami

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Zakładam, że to pytanie zadałeś dla podtrzymania wątku lub jako troll, jeśli jednak nie... Fantazjowanie o zarażeniu się i późniejszym roznoszeniu różnych "gratisów" brzmi jak ostatni dzwonek na wizytę u seksuologa. Poza tym masz nikłą szansę trafić później na taką kobietę... Graniczącą z cudem, ale jednak nie zerową.

Mężczyzna

MP1991

Cichy Podglądacz
Zakładam, że to pytanie zadałeś dla podtrzymania wątku lub jako troll, jeśli jednak nie... Fantazjowanie o zarażeniu się i późniejszym roznoszeniu różnych "gratisów" brzmi jak ostatni dzwonek na wizytę u seksuologa. Poza tym masz nikłą szansę trafić później na taką kobietę... Graniczącą z cudem, ale jednak nie zerową.
Nie, po prostu jestem zdziwiony twoim stosunkiem do tego. Reszta forumowiczow jakos byla bardziej tolerancyjna.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Nie, po prostu jestem zdziwiony twoim stosunkiem do tego. Reszta forumowiczow jakos byla bardziej tolerancyjna.
Każdy ma prawo do swojego zdania na dany temat, nie musi podążać za "resztą forumowiczów".

Zwróciłem jednak uwagę na datę utworzenia Twojego konta, jak i główną aktywność. Więc w tym miejscu kończę dyskusję - to forum już zna takie schematy pobudzania umarłych wątków ;)

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Z jakiegoś powodu nawet lekko rozumiem tą fantazję, choć osobiści z takimi osobami bym się chyba zastanowiła 2 lub 3 razy. Ja osobiście lubie w seksie czuć upokorzenie i to mnie podnieca. Nawet gdzieś z tyłu głowy, jako 27 letnia dziewczyna mam fantazję, aby oddać się 2-3 mężczyzną w wieku około 65 lat. Nawet niezbyt urodziwym staruszką, ale ze sprawnym sprzętem i oddać im swoje ciało i czuć właśnie tą nutę upokorzenia.
I... cos wyszlo z tej fantazji?