• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z żulami

Kobieta

laracrofcik01

Cichy Podglądacz
Hej!
Chcialabym podzielić sie swoim fetyszem/fantazją.
Otóż od kiedy pamietam marzę o byciu wykorzystaną przez najbardziej oblesnych i obrzydliwych ludzi.
Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. NAPRAWDĘ wszystko.

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
W sumie, może i ja się poświęcę... Jakieś 5 kustoszów z biedy, jeden dzień się nie myć, wieczorem trening, rano rower, zapić to, tydzień się nie golić, myślę, że się nadam xD

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Panowie, to nie o to chodzi. To musi byc "prawdziwy " żul a nie ktos kto sie tydzien nie umyje
Sorki za śmieszki 😁 Ale za batdzo kusiło, sam mam fetysz, który zdecydowaną większość społeczeństwa uznała by za odrażający 😅

Ale fakt, faktem jednen z bardziej specyficznych o jakim słyszałem... Co Cię w tym kręci w sumie? W sensie jestem ciekawy co dokładnie w tej Twojej fantazji wywołuje takie podniecanie, że masz ochotę posunąć się tak daleko 😁

Kobieta

laracrofcik01

Cichy Podglądacz
Sorki za śmieszki 😁 Ale za batdzo kusiło, sam mam fetysz, który zdecydowaną większość społeczeństwa uznała by za odrażający 😅

Ale fakt, faktem jednen z bardziej specyficznych o jakim słyszałem... Co Cię w tym kręci w sumie? W sensie jestem ciekawy co dokładnie w tej Twojej fantazji wywołuje takie podniecanie, że masz ochotę posunąć się tak daleko 😁
Przede wszystkim ponizenie. Bardzo mnie to podnieca. Ale wlasnie nie z jakimis zdrowymi, przystojnymi mezczyznami, wlasnie chodzi o to ze im oblesniej tym lepiej

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Hej!
Chcialabym podzielić sie swoim fetyszem/fantazją.
Otóż od kiedy pamietam marzę o byciu wykorzystaną przez najbardziej oblesnych i obrzydliwych ludzi.
Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. NAPRAWDĘ wszystko.
Tak tylko podpytam. To jest fantazja z tych na liście "do spełnienia" czy raczej taka, której nie spełnisz, ale Cię jara?

Mężczyzna

Agam

Seks Praktykant
Wiem, że niektóre kobiety lubią być sztucznie upokarzane w łóżku. Mojej żonie też się coraz bardziej podoba gdy ją traktuję jak zdzire. Kutas lepiej jej smakuje na koniec, kiedy już jest wymęczony i klejący. Nie da się tego jednak w żaden sposób porównać do sytuacji, gdy trzech obcych typów pcha Ci brudne fiuty do ust. Ich brudne palce, które nie widziały mydła od tygodnia, zapuszczają się do Twojej szparki. Dla mnie to za duży hardcore.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Do spelnienia. Ale jeszcze nie wiem jak.
No dobra. Jestem za tym aby spełniać fantazje, życie mamy jedno, każdy jakieś odpały ma. Ale mnie tu jednak te technikalia bardzo interesują. Akurat jestem z czyścioszków, fanka odwiedzin u ginekologa, badań i takich tam, dlatego jakoś nie mogę zrozumieć. Ale oczywiście nie muszę, każdy ma inaczej.
Odłóżmy na bok to co dla kogo jest obleśne bo ludzie na siebie nawet srają i są szczęśliwi. Nie obawiasz się w tej sytuacji o swoje zdrowie?