• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z żoną w trójkącie z moim bratem

addariobach93

Cichy Podglądacz
Jest przeciwieństwem ale mimo to zgadza się na Twoje fantazję by sprawić Ci przyjemność...

Tak i jestem jej za to bardzo wdzięczny i doceniam to :)

- - - Zaktualizowano - - -

W tym związku, ktoś kogoś wykorzystuje... jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie patologiczne małżeństwo istnieje.

I tu się myślisz, bo jesteśmy bardzo dobrym małżeństwem, dogadujemy się od początku dobrze :) a co do patologi to gdzie ją widzisz ? Nie żyjemy razem we trójkę ani nic, poprostu parę razy dwa lata temu doszło do seksu we trójkę i chciałbym to powtórzyć

adamoginski

Biegły Uwodziciel
Mam brata i nie wyobrażam sobie, zeby takie relacje mogły zaistnieć w rodzinie. Tzn. Rozumiem, ze u Ciebie tak jest, ale dla mnie to kosmos poznawczy

I

isKIwInG

Guest
Zgadzam sie z moimi przedmówcami.Skłonna byłabym pojsc do łożka z trzema mezczyznami,mimo ze nie preferuje tego....niż seks tak jak powyżej.

B

Basia

Guest
zacznijmy od tego że addariobach nie może myśleć / mówić za brata. Nie jest nim więc założenie że poza samymi spotkaniami w trójkącie brat nie pomyśli coś w stylu "fajna z niej dupa, jeszcze bym ją przeleciał", może tylko założyć jak sam się by zachował a nie wierzę że będąc z kimś ani razu nie pomyślał że fajny lub nie fajny seks z kimś był. Nie da się tak zwyczajnie wyłaczyć jak światło, od teraz tego nie było aż do następnego razu.
Dwa założenie że żona uważa brata za gówniarza - to ja bym się zastanowiła na miejscu addariobach - wybacz 2 lata różnicy i gówniarz ? ale seks zajebisty co ?
Kolejne to jakby założenie że wszyscy zgadzają się na ten trójkąt żeby było dobrze addariobachowi - średnie to

Ja na miejscu addariobach poważnie bym pogadała z żoną co i jak. Bo albo lipne założenia albo żyjesz w błogiej nieświadomości.

Oby moje założenia nie były trafne a seks tylko udany bez komplikacji.

Kloceq007

Seks Praktykant
Czytam forum od jakiegoś czasu i naprawdę momentami mam ogromny dylemat: Czy ze mną jest coś nie tak? Nie dość, że nie wyobrażam sobie by ktokolwiek dotknął moją żonę, najbliższy przyjaciel tym bardziej, to gdzie w to wszystko brata pakować?
Nie chcę nikogo urazić, ale pytasz gdzie tu patologia? Moim zdaniem jest to kompletnie chore. Rozumiem, że każdy ma prawo spełniać swoje fantazje, bo życie jest jedno, ale chyba są granice gdzie przysłowiowe kręcenie śmigłem powinno wystarczyć

addariobach93

Cichy Podglądacz
Hm ciekawe, a jak mówię o tym na forum przeznaczonym dla ludzi którzy mają podobne upodobania, nikt nie widzi w tym nic złego. Można było się tego spodziewać na normalnym forum :) nie wszyscy są otwarci na wszystko w końcu i rozumiem to :)

B

Basia

Guest
addariobach93 co rozumiesz przez ludzi którzy mają podobne upodobania ? Nikt tu nie piszę że komuś coś nie wolno czy coś jest zabronione ale każdy może stwierdzić co mu się podoba czy nie czy tez wyrazić opinię Bo wychodzi że ten kto mówi o trójkącie jest ok ale ten co mówi że nie dał by żony komuś innemu już ok nie jest.

Kloceq007

Seks Praktykant
Dodam tylko, że mnie również kręcą trójkąty, choć tylko w układzie 2k+m. Jednak uważam, że to może mieć miejsce, gdy nie ma tym miłości, uczucia, a jest zabawa bez zobowiązań.