Ja też w zasadzie tylko się wierciłem, ale z rana obciągnęła porannego. Więc chyba nie było tak źleKobieta, która mnie rozdziewiczyła z pewnością nie była zachwycona. Byłem nieporadny, nie do końca wiedziałem co się dzieje i wyszło jak wyszło![]()
To jesteś nietypowa, bo jak próbuję zainteresować klimatem kobiety, które mają w profilach hasło "młodzi/inicjacja", to nie ma żadnej chętnej. Podczas gdy inne fabułki wchodząMnie np zawsze kręcił seks z prawiczkiem, te uczucie że ja potrafię więcej i ogólnie bardziej ogarniam seks. Ta myśl że po tym jego pierwszym razie już prawiczkiem nie będzie. Kto jak lubi ale mnie to zawsze kręciło
Nie wiem, czy to coś zmieni w twojej percepcji przeciętnego Polaka, ale są liczni Polacy, którzy nie trzymali nawet dziewczyny za rękę do 30 r. życia.Tak przypominam,że większość prawiczków to góra 26 lat,a ja za rok 50 lat
mój partner był już doświadczony, były również. Także nie mam porównania ale w łóżku fajnie jak facet wie co robi. Choć pewnie takie poznawanie siebie byłoby ekscytująceCiekawi mnie jedno… Czy kobiety lubią seks z prawiczkami ? Jak to wygląda ?
Miałem z dziewicą do czynienia i z jednej strony fajne jest to, że lekko ją dotknąć to szczytuje i pozamiatane, ale z drugiej gdy ona ma działać to jest Lipton, więc osobiście uważam jak ludzie wyżej: lepiej robić temat z doświadczonym mniej lub bardziej partnerem.mój partner był już doświadczony, były również. Także nie mam porównania ale w łóżku fajnie jak facet wie co robi. Choć pewnie takie poznawanie siebie byłoby ekscytujące
Mam odmienne zdanie, ale co ja tam wiem...Większość kobiet, nadal jednak szuka partnera Polaka, nie Arabów
Ja mieszkam w takim miejscu, gdzie PIS i Braun mają duże poparcieMam odmienne zdanie, ale co ja tam wiem...
Ile masz lat? No i tutaj kobiety nie znajdziesz.Ale wracając,do tematu.Niech się znajdzie kobieta, nie prostytutka.Która ,z chęcią nauczy mnie seksu.Oczywiście nie ma