Dajesz, dajesz - uwolnij w sobie HansaKontynuować naukę ?
Moje niemieckie słownictwo jest raczej ubogie, więc nie spełnie Twoich wymagań niestety ;P
- - - Zaktualizowano - - -
Jest piątek, godzina 20.30, świeci słońce a na niebie żadnej chmurki. Temperatura powietrza około 25°. Przyjeżdżasz do mojego domu, który znajduje się w małej miejscowości w Wielkopolsce. Będziemy się uczyć języka. Ja mam na sobie czarne jeansy, regularne, nie żadne rurki i białą koszulkę. Siadamy w moim ogrodzie, obok murowany grill i huśtawka. Siadasz na drewniany fotel w kolorze machoniu, i zakładasz nogę na nogę. Orientuje się, że nie ma na nim poduszki. Twój wygląd sprawia, że zamiast Ci ją przynieść, zafascynowany mówię;
-Usiądź na mojej twarzy .
Ty się czerwienisz i odbierasz to jako żarcik, jednak dobrze wiesz, że to komplement.... Kontynuować naukę ?
Buahaha... oby nie był z Bawarii, bo w szelkach ciężko pobzykać ^^Dajesz, dajesz - uwolnij w sobie Hansa
Ty Skorpi szprechasz tak na ernst czy to tylko Google-Ubersetzer był?Ja, ja. Ein wurst in einem brotchen.
No patrz, i po tylu latach takie rozczarowanie a tu na dodatek chodzi nie tylko o brodę ^^Jak Boga kocham myślałem, że Kuńcita to kobieta tylko z przyklejoną brodą
Ech Przemuś, kusisz tym krawacikiem, kusisz
Magda, masz interesujące fantazje
Udało ci się może już wyhaczyć jakiegoś szprechającego po niemiecku i go tak porządnie "ficken" z każdej strony tu i tam?
Buahaha... oby nie był z Bawarii, bo w szelkach ciężko pobzykać ^^
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Nie mam ochoty na seks z dziewczyną | Porady seksualne | 5 | |
M | Seks po uzywkach | Seks | 8 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 |