• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z kobietami z ogłoszeń erotycznych - co o tym sądzicie?

Maxxi

Cichy Podglądacz
Ja póki co korzystałem z kilku, najlepsze były wilgotne-cipeczki. Nazwa wiele mówi - dziewczyny są bardzo wyuzdane, a rozmowy z nimi ostre. Mocno mi to działa na wyobraźnie ;) Lubię słyszeć głos tych dziewczyn.

Mężczyzna

Gray45

Cichy Podglądacz
Kto co lubi jest masę tego typu stron Roksati to wyjątkowy serwis erotyczny, który zaspokoi nawet najbardziej wymagającym. Dzięki niemu szybko znajdziesz kogoś o konkretnych oczekiwaniach i bez problemu umówisz się na spotkanie. Jeśli interesują was ogłoszenia towarzyskie i erotyczne to możecie sprawdzić ten portal.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Pytasz o płatne spotkania? Dawno skorzystane i to nie raz.
Takie spotkania mają tę zaletę, że jak dobrze rozeznasz temat (czyli nie idziesz na "sapera") to dostaniesz to co będziesz chciał.
Chcesz spotkanie w stylu GFE? Proszę bardzo. Chcesz ostro w gardło? Są takie co lubią. Chcesz mieć dowolną inną opcję? Szukasz cierpliwie i masz...

A jak nie pytasz o płatne, to moim zdaniem kwestia tego jak podejdziesz do tematu.
Po rozwodzie sam wrzuciłem ogłoszenie, ale nie w seks, ale w towarzyskie. Większość spotkań kończyła się seksem 🙃 Ale nieskromnie powiem, że językiem polskim posługuję się bardzo sprawnie i to się kobietom podoba. I mówię to co chciałyby usłyszeć, to robi większość pracy :)

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Widzę, że zebrali się tu sami amatorzy tego typu stron. To wbiję kij w mrowisko i co sądzę? Że nie miałem styczności z tego typu paniami i również nie planuję. Tak samo jak nie jeżdżę komunikacją miejską w której każdy może zostawić "coś swojego" na siedzeniach, tak brzydzi mnie korzystanie z takich współdzielonych pań.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Widzę, że zebrali się tu sami amatorzy tego typu stron. To wbiję kij w mrowisko i co sądzę? Że nie miałem styczności z tego typu paniami i również nie planuję. Tak samo jak nie jeżdżę komunikacją miejską w której każdy może zostawić "coś swojego" na siedzeniach, tak brzydzi mnie korzystanie z takich współdzielonych pań.
Piona ziom 🐢 Mam tak samo. Odrzucają mnie takie jak mało co na tym świecie 🤢

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Piona ziom 🐢 Mam tak samo. Odrzucają mnie takie jak mało co na tym świecie 🤢
🐢

Dla jasności, nie mam nic przeciwko dziewczynom które po prostu lubią seks i miały kilkunastu czy nawet więcej partnerów w życiu.
Nie będę hipokrytą, bo sam miałem sporą ilość partnerek.
W takiej sytuacji na początku relacji idzie się na badania i wiadomo czy niczym nie zrobimy sobie wzajemnie krzywdy.

Natomiast w kwestii pań z wątku... kilkunastu partnerów nie w życiu, a w tygodniu jeśli jest słabszy tydzień.
W tym przypadku nawet badania nic nie pomogą...

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
🐢

Dla jasności, nie mam nic przeciwko dziewczynom które po prostu lubią seks i miały kilkunastu czy nawet więcej partnerów w życiu.
Nie będę hipokrytą, bo sam miałem sporą ilość partnerek.
W takiej sytuacji na początku relacji idzie się na badania i wiadomo czy niczym nie zrobimy sobie wzajemnie krzywdy.

Natomiast w kwestii pań z wątku... kilkunastu partnerów nie w życiu, a w tygodniu jeśli jest słabszy tydzień.
W tym przypadku nawet badania nic nie pomogą...
To ja wręcz przeciwnie, mocno by mnie zastanowiła spora liczba partnerów i nie chciałbym się w coś takiego pchać, bo coś by mi tu śmierdziało na kilometr.
Co do pań z wątku, nie mam tu nawet o czym pisać, bez urazy ale chrzanię jakiekolwiek badania, bo w życiu nie dotknąłbym kogoś kogo [w przenośni oczywiście] dotykały setki, tysiące, itd. łap, bleh.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Ale też nie ma co stygmatyzować,każdy przypadek jest inny...
Dlatego napisałem, że nie mam nic przeciwko osobom z dużym "body count". Natomiast prostytutki... tutaj nie ma, że każdy przypadek jest inny. Prostytutka to prostytutka. Czym innym jest duża ilość partnerów dla przyjemności np. 40 w życiu, a czym innym jest zamienianie swojego ciała w towar i sprzedawanie 40 mężczyznom i/lub kobietom w ciągu tygodnia. Przy czym pod terminem prostytutka mam na myśli i kobiety i mężczyzn. Ktoś powie, że są ciężkie czasy i nie ma pieniędzy więc ktoś "musiał" się prostytuować. To jest wygodna wymówka, bo zawsze znajdzie się praca. Kwestia tylko czy wolisz w łatwy sposób dać d🦆py czy pomyśleć chwilę, wysilić się i zarobić w etyczny sposób.