• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z ex

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Macie tak że mimo że jesteście już w innym związku to spotkacie się ze swoim lub swoją ex na niezobowiązujący seks?

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Nie zdradziłam nigdy, ale zdarzył się raz seks z ex, niedługo po naszym rozstaniu. Baaardzo ciężko było.

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Jakiś czas po rozwodzie wyszło kilka "niecnych" spraw mojej byłej. Spotkaliśmy się u niej by to omówić. Wyglądała fantastycznie - krótka spódniczka, rajstopy, obcisła bluzka.... W trakcie wkurzyła mnie i chyba ze złosci zacząłem się do niej dobierać. Na początku nie chciała ale w końcu uległa. To był lepszy seks niż w czasie naszego związku.

Mężczyzna

Bartez@34

Cichy Podglądacz
Wszystko po trochu. Oboje wiedzieliśmy, że mimo uczuć nie możemy być razem. Wiedzieliśmy też, że to nasze ostatnie spotkanie i nigdy więcej sie nie zobaczymy. To wszystko dużo nas kosztowało i w trakcie zbliżenia i po.
Zrobiłaś to i znasz dziś tego konsekwencje, nie zrobiła byś tego ... Do dziś byś o tym myślała, nie ma wygranych ani przegranych. Są tylko rzeczy których się żałuję że się nie zrobiło bo się tego nie da powtórzyć.