Białe fiuty też mogą być duże... kto jak kto, ale Ty coś o tym wiesz![]()
Haha...Wiem? Nic mi o tym nie wiadomo![]()
Oj chyba poszły nudesy na PW

Białe fiuty też mogą być duże... kto jak kto, ale Ty coś o tym wiesz![]()
Haha...Wiem? Nic mi o tym nie wiadomo![]()
Załóż sobie tutaj, albo na DZ, Tinderze kobiece konto w ramach eksperymentu, możesz nawet wybrać zdjęcie jakiego paszteta z netu... zobaczysz jak zachowują się faceci... jakie żenujące teksty piszą by zaruchać....Ale co to za głupi tekst wobec facetów? Porównalaś nas niewprost do jakiś bezmózgich jaskiniowców i wg Ciebie nie ma w tym żadnej oceny?
Znów przekręciłeś moje słowa tak, jak pasują Ci do narracji.... albo robisz to specjalnie (mam nadzieję), albo.... masz problemNie wiem czy zdałaś sobie sprawę, ale obrażasz w ten sposób swoją płeć. Porównałaś je do wszystkiego co ma otwór i na drzewo nie spierdoli. Ty chyba też jesteś kobietą. Chciałabyś aby ktoś tak o tobie pisał?
Prawda.Facet zawsze dąży do kopulacji i wyrucha co tylko się da... nawet jeśli jeden czy drugi konkretny samiec nie wyrucha, bo ma jakieś zasady... to znajdzie się całe stado chętnych na kopulacj
Jak to w dyskusji... czasem pojawiają się wątki poboczne, ale co kilka stron wracamy do głównego tematu.Z tego wątku zrobił się totalny hasiok![]()
Tak nas stworzyła natura. Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć.Facet zawsze dąży do kopulacji
A jeszcze.... nie chciałbyś żebym Ci szeptała do uszka, że jesteś lepszy niż pozostali faceci... że żaden Ci nie dorównuje w sposobie traktowania kobiet?Ale co to za głupi tekst wobec facetów?
Uznałabym, że pisze o kobietach ogólnie a nie o mnie, bo ja na szczęście jestem inna, lepsza. Nie jestem wojującą feministką bo wiem, że wśród kobiet też są głupie cipy i wiem, że ogólnie głupich ludzie jest więcej niż mądrych.Chciałabyś aby ktoś tak o tobie pisał?
Czyli oceniasz facetów na podstawie konta tutaj lub na DZ czy Tinderze, czyli kontach typowo stworzonych pod realizację potrzeb seksualnych. Wrzucasz wszystkich do jednego worka i generalizujesz.Załóż sobie tutaj, albo na DZ, Tinderze kobiece konto w ramach eksperymentu, możesz nawet wybrać zdjęcie jakiego paszteta z netu... zobaczysz jak zachowują się faceci... jakie żenujące teksty piszą by zaruchać....
Zobacz co się dzieje na FB jeśli jest jakiekolwiek zdjęcie kobiety, zupełnie nie erotyczne... jakie komentarze są od mężczyzn?
Kobiety się tak nie zachowują... ani w sieci, ani w realu.
Tak samo jest z kobietami. Są bogaci i piękni tego świata np.pilkarze czy aktorzy, których chciałyby bzykać tysiące kobiet.Facet zawsze dąży do kopulacji i wyrucha co tylko się da... nawet jeśli jeden czy drugi konkretny samiec nie wyrucha, bo ma jakieś zasady... to znajdzie się całe stado chętnych na kopulację...
To ciekawe że jest tyle samotnych kobiet. Czyżby tylko z wyboru?Z kobietami jest inaczej... przykład? Nasi koledzy z forum, którzy przez naście, czy dziesiąt lat nie są w stanie znaleźć partnerki nie tylko na całe życie, ale nawet na jednorazowy seks... Być może są beznadziejni i żadna kobieta z nimi nie pójdzie... ale jakby mieli cipkę to facetów chętnych znaleźliby ogrom.
Aha...Czyli jak ktoś rozumie twoje słowa nie tak, jak ci się podoba, to albo manipuluje albo ma problem. Jest jeszcze inna opcja. Pomyśl jaką.Znów przekręciłeś moje słowa tak, jak pasują Ci do narracji.... albo robisz to specjalnie (mam nadzieję), albo.... masz problem![]()
Napisałaś mniej więcej, że facet wyrucha wszystko co ma dziurę i chodzi. A co niby miałby ruchać poza kobietami??Jeśli napiszę, że świnka zje wszystko: i dorodne jabłko i ziemniak i gówno... to znaczy, ze napisałam o śwince i jej gustach kulinarnych, czy porównałam jabłko do gówna?
Oj Marcinku...
Tu się zgodzę z MagiąZ tego wątku zrobił się totalny hasiok![]()
Bullshit. Koze też byś bzykał? Magia twierdzi, że bzykniesz wszystko co ma dziurę i chodziTak nas stworzyła natura. Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć.
Każdy człowiek pewnie chciąlby czuć się wyróżniony wśród innych za jakąś pozytywną cechę...Ale czy to prawda, że inni są tacy gorsi, to już inna sprawa. Po prostu szkoda by było, że masz takie smutne doświadczenia z innymi facetami.A jeszcze.... nie chciałbyś żebym Ci szeptała do uszka, że jesteś lepszy niż pozostali faceci... że żaden Ci nie dorównuje w sposobie traktowania kobiet?
Aaaa...ok......Lepsza od innych kobiet.......Masz pięknie napompowane ego, MagiaUznałabym, że pisze o kobietach ogólnie a nie o mnie, bo ja na szczęście jestem inna, lepsza.
"Wśród kobiet są też głupie cipy". No wreszcie nie wrzucasz wszystkich do tego samego worka.Nie jestem wojującą feministką bo wiem, że wśród kobiet też są głupie cipy i wiem, że ogólnie głupich ludzie jest więcej niż mądrych.
Cieszę się, że jesteś taka bezkrytyczna wobec siebie. Wady innych ( kobiet, czarnych czy w ogóle facetów) widzisz z daleka, ale ty jesteś...od nas wszystkich lepsza.Wiesz co nas różni? Poczucie własnej wartości i sposób w jaki ono sprawia co bierzemy do siebie a co uznajemy, że nas nie dotyka.
Nie wiem. Mnie akurat kręci rywalizacja. Zrobiłbym wszystko co mogę by miała że mną udany seks, lepszy od seksu z nim. Reszta jest poza mną.@Marcin 43 żeby nie robić offtopu, czy Ty, wiedząc, że kobieta miała wcześniej murzyńskie przygody czułbyś się z nią w łóżku pewnie?
Zawsze z kimś będzie porównywać. Jak nie z czarnym, to jakimś swoim byłym, prawda?Nie chodzi mi o choroby weneryczne, tylko o to czy nie obawiałbyś się jak wypadniesz, jak Cię odbierze, czy będzie porównywała Cię z czarnym?
Mnie akurat kręcą kobiety, które lubią "ten sport" i lubią duże kutasy, niezależnie czy są białe czy czarneCzy taka kobieta z murzyńskimi przygodami na koncie nie byłaby dla Ciebie bezpieczniejszą opcją?
No bo jeśli wypadniesz lepiej niż czarny to ego będzie napompowane, a jeśli okaże się, że na tle czarnego wypadniesz słabo pod względem rozmiaru, techniki, kondycji to wytłumaczysz sobie to, że przegrać z czarnym w tej dziedzinie to żaden wstyd....![]()
A co? Zazdrosny jesteś?
Oj chyba poszły nudesy na PW![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 10 | |
| B | Seks z własną Matką | Fantazje erotyczne | 14 | |
|
|
Seks, związki z Ukraińcami/Ukrainkami | Seks | 99 | |
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 25 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 74 |