no tak, są jeszcze Azjaci i mieszańce
¬
Mówiłem raczej o imponderabiliach, ale jeśli chcemy zejść w taką stronę – wiadomo, że czarnuchy to podrasa i to jest oczywiste. Po prostu weszła teraz poprawność polityczna i za takie komentarze to do paki wysyłają. Tak, jestem rasistą i proszę o tolerancję dla mojej nietolerancji. Mam niejednego czarnoskórego kumpla i każdy z nich rozumie moje podejście i nienawidzi czarnuchów. Kolor skóry absolutnie nie świadczy o tym, kim kto jest jako osoba, bo każdy jest jednostką wolną i indywidualną. Każdy przede wszystkim jest człowiekiem, a co więcej – każdy ma nieśmiertelną duszę.
Jednak jedną z moich ukochanych dziwek jest statystyka. Haha, socjologia na UJocie to był mój pierwszy wybór studiów – teraz mi się to skojarzyło. Długo to nie potrwało, jeden z ogromnej ilości błędów w moim życiu, bo zawsze byłem tym pierwszym do prób
W sumie ta dygresja wystarczy w kwestii wypowiedzi rasowych i statystycznych. Moje flow ponosi mnie aktualnie w inną stronę.
Gdzieś na tym forum przewinęło mi się, że jest ono zdominowane przez kobiety – któryś „z tych przezroczystych” to napisał. Po pierwsze – nie tylko to forum. Życie. Najstarsza zorganizowana grupa przestępcza, a przy tym najmądrzejsza, doskonale o tym wie. Dlatego w judaizmie dziedziczy się po linii kądzieli.
Wszystko dlatego, że kobiety dostały prawa wyborcze, a w dodatku ktoś im popuścił łańcucha z kuchni.
Mam nadzieję, że tym hat-trickiem rasistowsko-antysemicko-mizoginistycznym wywołam jakąś odpowiedź od kobiet. To trzecie już było trochę dla „kurazu”, ale jednak mówimy o seksie z czarnuchami xD
Tak swoją drogą – czy na tym forum jest jakiś osobnik płci męskiej „niezdominowany” przez rzesze kobiet tutaj? Bo ja naprawdę nie mam czasu na takie rzeczy jak czytanie tego forum, ale parę kobiecych nicków zapadło mi w pamięć, a faceci raczej piszą dwa zdania i walą konia, a przynajmniej tak to wygląda.
Tutaj panienki opowiadają o ruchaniu przez czarnuchów, a żaden się nie odezwie. A tfu kurwa na was, o co ja pytam – czasem mnie gubi zbyt duże wychowanie wzięte z domu.
Bo tak to wiadomo, że jestem chamem. Czasami ta kindersztuba wzięta z domu mnie gubi, że rzucam perły przed wieprze. A czasami na chamstwo da się odpowiedzieć tylko większym chamstwem.